Poziv za podnošenje prijava za organizaciju 22. DUGORATSKOG LJETA 2024.

Općinski načelnik Općine Dugi Rat, objavio je javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju "22. DUGORATSKOG LJETA 2024.". Proračunom Općine Dugi Rat za 2024. godinu i Financijskim planom Turističke zajednice Općine Dugi Rat za 2024. g. osigurana su financijska sredstva za organizaciju manifestacija u sklopu Dugoratskog ljeta. Pravo na podnošenje prijava na ovaj poziv imaju fizičke osobe (pojedinci) i udruge registrirane za organizaciju kulturnih manifestacija, kao i udruge registrirane za djelatnosti koje omogućavaju organizaciju priredbi iz programa "22. Dugoratskog ljeta 2024.".
Prijave po ovom pozivu sadržavaju ponude za organizaciju programa "Dugoratskog ljeta" u sklopu tradicionalnih priredbi ili kao ponude za pojedinačna događanja. Tradicionalne priredbe za koje treba dostaviti ponudu u cjelovitom programu, djelomičnom programu ili u ponudi za organizaciju pojedinačne priredbe su: "18. Festival poljičkog soparnika" (vrijeme održavanja je subota, 27. srpnja) i Dječji festival "Glas Poljica" (vrijeme održavanja je petak, 16. kolovoza).
U slučaju dostavljanja ponude za pojedinu priredbu prihvatiti će se najviše dva programa po udruzi. Podnositelji prijava dostavljaju svoje programe putem pošte na adresu: Turistička zajednica Dugi Rat, Poljički trg 1, 21315 Dugi Rat ili neposredno u ured Turističke zajednice Dugi Rat ili elektronskim putem na: info @ visitdugirat.eu . Uz obvezni detaljno razrađeni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe.
Prijave se dostavljaju zaključno sa danom 26. travnja 2024. neovisno o načinu dostave...

Izvor: Općina Dugi Rat

Općina Dugi Rat i Turistička zajednica mogu zatražiti da podnositelj prijave njihovim predstavnicima osobno prezentira i pojasni planirani tijek manifestacije za koju je podnio prijavu, prije nego se odluči o prihvaćanju prijave.Ovaj poziv je objavljen na oglasnoj ploči Općine Dugi Rat i na web stranicama www.dugirat.hr i www.visitdugirat.eu .

Povezani članci

Who's Online

We have 77 guests and no members online