Bernardin Petrić kandidat SDP-a za načelnika, Branko Vojnović za donačelnika

SDP Dugi RatNa Općinskom organizacijskom sastanku "SDP-a Dugi Rat" održanom 22.04.2013 u hotelu San Antonio u Podstrani, jednoglasno su izabrani kandidati za mjesto načelnika i zamjenika načelnika Općine Dugi Rat. Kandidat za načelnika Općine Dugi Rat je gospodin Bernardin Petrić, predsjednik SDP-a Dugi Rat, dok je kandidat za zamjenika načelnika g. Branko Vojnović. - "Moja motivacija i moj motor su ovi mladi članovi SDP-a koji stoje iza nas, zajedno s njima i njihovim znanjem a mojim i Brankovim iskustvom želimo promijeniti priču u Općini Dugi Rat na bolje. Problemi mladih ljudi, problemi poduzetnika a da ne pričamo o djeci, invalidima i umirovljenicima postaju i jesu naši problemi s kojima se mislimo uhvatiti u koštac." - kaže predsjednik SDP-a Dugi Rat g. Bernardin Petrić ...

LOKALNI IZBORI

Bernardin Petrić kandidat SDP-a za načelnika, Branko Vojnović za donačelnika

Izvor: SDP Dugi Rat

"Slušat ćemo mlade ljude i njihove ideje, bit ćemo otvoreni i donijeti novi vjetar u Općinu Dugi Rat, prije svega mislimo na projekte EU koji dosad nisu bili naša realnost ali sa nama definitivno postaju stvarnost" - skoro pa pjesnički će gospodin Branko Vojnović lokalnim ljudima poznat kao "Čepe".

SDP Dugi Rat

SDP Dugi Rat zasigurno prolazi kroz promjene na bolje a to dokazuje i prirast novih članova i to sve mladih visokoobrazovanih ljudi koji su voljni i željni učiniti pozitivne promjene u svojoj Općini.

SDP Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online