Predizborni skup HDS-a na Krilu

ivo i domagojVuković - PavićIz HDS-a Dugi Rat dobili smo priopćenje g. Gorana Dodiga, predsjednika HDS-a, i zamolbu za objavu iste na našem i Vašem portalu... Poštovani puče općine Dugi Rat, dragi moji Poljičani, još sam davne 1971. god., kazao da ne smijemo ostati pasivni promatrači kada se najveći dio našeg intelektualnog i biološkog potencijala nalazi izvan Hrvatske. Kad nam čitava područja ostaju prazna, kada nas se više umire nego nas se rađa i kada naš čovjek gubi svoj jezik i svoju kulturu. Danas živimo u svojoj državi za koju je puno krvi proliveno. Ali državi u kojoj mladi nemaju budućnosti, državi iz koje pamet odlazi bez obzira na sva obećanja o "zemlji znanja", državi u kojoj je sve više mrtvih a sve manje djece i državi u kojoj više ništa nije sveto. Svaka nam je druga riječ tuđica, a ono za što smo se borili i oni koji su se borili pribijeni su na stup srama. I zato puče moj Poljički, ti koji si sačuvao tradiciju svoje drevne Republike probudi se, izađi na izbore i daj svoj glas Demokršćanima. Jer, nikada demokršćani nisu bili potrebniji nego danas ...

GORAN DODIG, PREDSJEDNIK HDS-a, VEČERAS S VAMA NA KRILU

Poštovani puče općine Dugi Rat, dragi moji Poljičani!

Piše: Goran Dodig, prof. dr. sc

Goran DodigJoš sam davne 1971. god., kazao da ne smijemo ostati pasivni promatrači kada se najveći dio našeg intelektualnog i biološkog potencijala nalazi izvan Hrvatske. Kad nam čitava područja ostaju prazna, kada nas se više umire nego nas se rađa i kada naš čovjek gubi svoj jezik i svoju kulturu.

Prijatelji dragi, rekao sam ovo u prošlom stoljeću, a jako je aktualno još i danas. S jedinom razlikom što danas ipak živimo u svojoj državi, za koju je puno krvi proliveno. Ali državi u kojoj mladi nemaju budućnosti, državi iz koje pamet odlazi bez obzira na sva obećanja o "zemlji znanja", državi u kojoj je sve više mrtvih a sve manje djece i državi u kojoj više ništa nije sveto. Truju nam djecu svojim tzv. naprednim idejama o istospolnim zajednicama, svaka nam je druga riječ tuđica, ono za što smo se borili i oni koji su se borili pribijeni su na stup srama.

I zato puče moj Poljički, ti koji si sačuvao tradiciju svoje drevne Republike probudi se, izađi na izbore i daj svoj glas Demokršćanima. Jer, nikada demokršćani nisu bili potrebniji nego danas.

Jedino su u Vašoj općini demokršćani imali načelnika. Izaberite ga opet

Pokažite i dokažite da su temelji kršćanstva duboko u Vašim genima i da znate prepoznati istinske vrijednosti.

Vuković - PavićDajte svoj glas svojim demokršćanskim kandidatima:

gosp. Domagoju Vukoviću za načelnika i gosp. Jozi PavićuJoli za donačelnika, ljudima kojima je obitelj i svoje misto iznad svega i koji su to do sada puno puta i dokazali.

Poljički moj puče, kako nas je povijest sve i naučila, dobro se može očekivati samo od dobrih ljudi, a ja iskreno vjerujem u ove ljude i stojim iza njih. Pogriješiti mogu, izdati Vas neće.Srdačno Vas pozdravljam,

Vaš

Goran Dodig, prof. dr. sc

 

Donosimo Vam i par foto-detalja s druženja HDS-a na Krilu ...

Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu
Detalj s druženja HDS-a na Krilu

Povezani članci

Who's Online

We have 65 guests and no members online