Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnim radovima na području Općine Dugi Rat

Općina Dugi Rat oglasila je javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnim radovima na području Općine Dugi Rat. Radovi se financiraju sredstvima programaa javnih radova "Revitalizacija starih sela i održavanje putova i staza“, a skladu s Nacionalnim planom za poticanje zapošljavanja koje se provodi preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Općina Dugi Rat traži 5 radnika na rok od najduže za šest (6) mjeseci koji će raditi na zaštiti okoliša (ekologija) i zaštiti spomenika kulture (ručno uklanjanje otpada), čišćenju i uređenju tematskih staza, poslovima košnje i uređenja pješačkih staza i biciklističkih staza te održavanje protupožarnih putova te poslovima popravka i zamjene klupa, posuda za otpatke na plažama, čišćenje plaža i sl.
Prijaviti se mogu nezaposlene osobe koje ispunjavaju uvjete iz mjera javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prijave se podnose pisanim putem na adresu: Općina Dugi Rat, Poljička cesta 133, 21315 Dugi Rat s naznakom "ZA JAVNE RADOVE 2020.GODINE“ ili elektronskim putem na e- adresu: silvija.radic @ dugirat.hr. Više detalja o natječaju potražite ovdje.

Izvor: Općina Dugi Rat

 

Povezani članci

Who's Online

We have 83 guests and no members online