KRUGOVCI za 25 rođendan

Poljička likovna udruga Krug Dugi Rat u utorak, 20. prosinca sa početkom u 18 sati u Galeriji KRUG  priređuje Izložbu "KRUGOVCI za 25 rođendan". Na izložbi će se predstaviti 23 autora sa radovima nastalim u ovoj godini po osobnom izboru.
Prije otvorenja Izložbe održat će se svečanost na kojoj će Tatjana Katić, članica Predsjedništva Hrvatskog Sabora kulture, uručiti Diplome HRSK Krugu i članovima za višegodišnji uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture. Srebrne Diplome za 25 godina rada dobiti će: Poljička likovna udruga Krug, Joško Čizmić, Diana Jurin, Ivo Rakuljić, Ljuboman Karaman, Luka Lukačević i Ivica Klarić. Brončane Diplome za 10 godina dobiti će: Snježana Mratinić, Zdravko Cota i Miro Zovko.
Ovom prigodom Poljička likovna udruga Krug dodijelit će Plakete zaslužnima za suradnju i pruženu potporu u radu udruge i nekolicini članova.
Društvo Poljičana Sveti Jure Priko na Poljičkom stolu 16. prosinca uručilo je PLU Krug Zahvalnicu za doprinos u očuvanju tradicijske baštine i kulture Poljica.

Prva izložba Kruga 26.06.1997.

Fotografija s prve izložba Kruga, 26.06.1997.godine. Na slici je prvo predsjedništvo PLU KRUG: Joško Čizmić, Diana Jurin, pok. Branko Vojnović načelnik općine Dugi Rat, Dijana Nazor, Stipe Kadić, pok. Ante Prlić.

Hrvatski Sabor kulture uručiti će diplome HRSK Krugu i članovima za višegodišnji uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture.

Društvo Poljičana Sveti Jure Priko na Poljičkom stolu 16. prosinca uručilo je PLU Krug Zahvalnicu za doprinos u očuvanju tradicijske baštine i kulture Poljica.

Povezani članci

Who's Online

We have 71 guests and no members online