Nemaš posao, nauči voditi projekt

projektiUdruga SMART u partnerstvu s Udrugom MI i Volonterskim centrom Osijek objavili su poziv visokoobrazovanim dugotrajno nezaposlenim osobama na program izobrazbe u području menadžmenta neprofitnih organizacija. Program uključuje četiri tematske cjeline u sklopu kojih će sudionici steći znanja i vještine potrebne za uspješno i učinkovito planiranje, pripremanje i pisanje projektnih prijedloga za fondove Europske unije, znanja i vještine u području izrade proračuna, upravljanje projektima, praćenja i procjene uspješnosti provedbe projekata. Ujedno, imat će mogućnost steći znanja i vještine u području vještina liderstva i donošenja odluka, prezentacije, timskog rada i komunikacije. Modularni program izobrazbe traje 10 dana i provodi se u 4 modula u razdoblju od tri mjeseca ...

ISKORISTI DAN, NAUČI NEŠTO NOVO

Nemaš posao, nauči voditi projekt

Izvor: Udruga-MI.hr

projektiUdruga SMART u partnerstvu s Udrugom MI i Volonterskim centrom Osijek provode projekt "Na putu prema zaposlenju - razvoj novih znanja i vještina visokoobrazovanih nezaposlenih osoba" u okviru programa IPA.

Projekt je usmjeren na unapređenje zapošljivosti i fleksibilnosti visokoobrazovanih dugotrajno nezaposlenih osoba korištenjem mogućnosti koje pruža neprofitni sektor/organizacije civilnog društva te jedinice lokalne/ regionalne samouprave na području Primorsko-goranske, Osječko-baranjske i Splitsko-dalmatinske županije.

U sklopu projekta provodit će se Modularni program izobrazbe u području Menadžmenta neprofitnih organizacija.

Rok za prijavu je 22. studenog 2012. godine.

PROČITAJ VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 229 guests and no members online