VIDEO: Nagrade Općine Dugi Rat Ivi Pejkoviću, Nikici Loziću, Tomislavu i Zvonimiru Čikotiću

Na 14. sjednici Općinskog vijeća Općine Dugi Rat raspravljalo se o prijedlozima za javna priznanja i nagrade Općine Dugi Rat. Kako slijedeće srijede, 19. ožujka, Dugi Rat slavi Dan općine i blagdan sv. Josipa, nebeskog zaštitnika mjesta i općine, to je bila prilika da se proglase ovogodišnji zaslužnici i laureati koji će na Svečanoj sjednici na blagdan Sv. Josipa (u kino „Dalmacija“ s početkom u 10,30 sati) dobiti svoja zaslužena priznanja. Nagradu Općine Dugi Rat za životno djelo zaslužio je Ivo Pejković i to za naročite zasluge u aktivnostima ukupnog društvenog i gospodarskog života, te posebne zasluge u zdravstvu, vatrogastvu i aktivnostima u MZ Dugi Rat... Snimku sjednice pogledajte u nastavku ...

POVODOM DANA OPĆINE

Video: Jakov Velić / TV Dugi Rat, Art Foto

Snimka 14. sjednice Općinskog vijeća Općine Dugi Rat

Nagrada za životno djelo Ivi Pejkoviću

Piše: Davor Grgat

Ivo Pejković, vatrogasac DVD Dalmacija
Ivo Pejković s kolegama iz DVD "Dalmacija" Dugi Rat

Nagradu Općine Dugi Rat za životno djelo dobiti će Ivo Pejković. Na gornjoj slici laureat je u društvu kolega vatrogasaca DVD Dalmacija Dugi Rat.

Osobne nagrade Općine Dugi Rat dobiti će Nikica Lozić za dugogodišnji rad u Udruzi dragovoljnih davatelja krvi (Nikica je dao krv 91 put!).

Nikica Lozić s prijateljima


Osobnu nagradu Općine Dugi Rat dobit će i Tomislav Čikotić za postignute vrhunske rezultate na domaćim i međunaronim sportskim natjecanjima za kadete i juniore u full contactu, kao i za osvojeno prvo mjesto – naslov svjetskog prvaka – u kickboxingu u kategoriji full contact + 91 kg,

Tomislav i Zvonimir Čikotićc - braća, svjetski prvaci

Osobnu nagradu Općine Dugi Rat dobiti će i njegov brat Zvonimir, također. Zvonimir Čikotić ostvario je vrhunske rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima u full contactu, a osvojio je prvo mjesto – svjetski prvak – u kickboxing kategoriji light contact + 94 kg.

Čestitamo svim laureatima!

Općina Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 187 guests and no members online