U tijeku su upisi djece u dječji vrtić i jaslice

Upis djece u dječji vrtić i jaslice za pedagošku godinu 2016. / 2017.godinu, vršit će se od 4. travnja 2016.g. do 15. travnja 2016.g. u Dječjem vrtiću u Dugom Ratu, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00h do 14.00h a utorkom i četvrtkom od 12.00h do 18.00 h. Roditelj odnosno skrbnik podnosi zahtjev za upis djeteta u određeni program Dječjeg vrtića. Uz Zahtjev za upis djeteta prilaže se cijeli niz dokumenta koji je naveden u nastavku članka. Rezultati upisa će biti objavljeni najkasnije 15 dana od prestanka upisnog roka, a bit će objavljeni na oglasnim pločama Vrtića i na internet stranici vrtića. Zahtjeve za upis u vrtić/jaslice možete preuzeti u Vrtiću ili na internet stranici vrtića. Prilikom upisa u vrtić ne zaboravite sa sobom povesti i dijete..

DJEČJI VRTIĆ "DUGI RAT“ VRŠI UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ/JASLICE  ZA PEDAGOŠKU GODINU 2016./2017.

Izvor: Dječji vrtić "Dugi Rat"

Upis djece u dječji vrtić/jaslice za pedagošku godinu 2016./2017.godinu, vršit će se od 4. travnja 2016.g. do 15. travnja 2016.g. u uredu stručne službe Dječjeg vrtića u Dugom Ratu, na adresi Drage Ivaniševića 6, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00h do 14.00h a utorkom i četvrtkom od 12.00h do 18.00 h.

DOKUMENTI POTRBNI ZA UPIS:

Roditelj odnosno skrbnik podnosi zahtjev za upis djeteta u određeni program Dječjeg vrtića. Uz Zahtjev za upis djeteta roditelj/ skrbnik prilaže:
   -  izvadak iz matice rođenih ili rodni list    
   -  potvrdu o mjestu prebivališta djeteta
   -  presliku osobnih iskaznica roditelja/skrbnika
   -  podatke o članovima zajedničkog domaćinstva
   -  potvrde o statusu zaposlenosti roditelja/staratelja
   -  IP-e obrasci roditelja/skrbnika za tekuću godinu
   -  rješenje o stupnju invalidnosti
   -  liječničku potvrdu specijaliste ili liječnika primarne zdravstvene zaštite o težoj bolesti roditelja djeteta, odnosno djeteta
   -  preporuku ili rješenje ovlaštene službe za djecu s teškoćama u razvoju
   -  potvrda Centra za socijalnu skrb o socijalnom statusu
   -  pravomoćna presuda o razvodu braka za razvedene roditelje
   -  potvrda o statusu redovnog studenta
   -  ugovor o podstanarstvu
   -  rješenje o pravu na dječji doplatak

Upisi za Dječji vrtić u Krilu Jesenice se također vrše u Vrtiću u Dugom Ratu.

Rezultati upisa će biti objavljeni najkasnije 15 dana od prestanka upisnog roka, a bit će objavljeni na oglasnim pločama Vrtića i na našoj web stranici www.vrtic-dugi-rat.hr

Roditeljima-starateljima koji ne donesu traženu dokumentaciju u roku navedenom u oglasu, prijava se neće uzeti na razmatranje.

Protiv Odluke Komisije za upis djece u dječji vrtić/jaslice, podnositelji imaju pravo na žalbe Upravnom vijeću Vrtića u roku 15 dana od objave rezultata upisa.

Roditelji djeteta-djece koje-a bude-u upisan-a , dužni su donijeti liječničko uvjerenje za dijete-djecu prvog dana dolaska u vrtić/jaslice.

Zahtjeve za upis u vrtić/jaslice možete preuzeti u Vrtiću ili na našoj web stranici www.vrtic-dugi-rat.hr

Prilikom upisa obvezno je povesti sa sobom dijete koje upisujete u vrtić/jaslice!

Povezani članci

Who's Online

We have 210 guests and no members online