Traži se pet marljivih neimara na šest mjeseci, šifra javni radovi

Na temelju Programa javnih radova "Revitalizacija starih sela i održavanje putova i staza“, a u vezi s Nacionalnim planom za poticanje zapošljavanja koje se provodi preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, načelnik Općine Dugi Rat objavljuje javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnim radovima na području Općine Dugi Rat. Opis poslova:
- radovi na zaštiti okoliša (ekologija) i zaštita spomenika kulture (npr. ručno uklanjanje otpada),
- radovi na čišćenju i uređenju tematskih staza i opreme na tim stazama,
- poslovi košnje i uređenja pješačkih i biciklističkih staza te nerazvrstanih cesta i protupožarnih putova,
- poslovi popravka i zamjene klupa, posuda za otpatke i ostale komunalne opreme,
- poslovi sakupljanja otpada po plažama i stazama Općine Dugi Rat,
- poslovi pomoći operativnim snagama CZ Općine Dugi Rat na pomoćnim poslovima svladavanja problema prouzrokovanih epidemijom virusa COVID-19.
Prijaviti se mogu nezaposlene osobe  koji ispunjavaju uvjete iz mjere javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prijave se podnose pisanim putem na adresu: Općina Dugi Rat, Poljička cesta 133, 21315 Dugi Rat s naznakom "ZA JAVNE RADOVA 2021. GODINE“ ili elektronskim putem na e-adresu: pavao.tomic @ dugirat.hr. Rok za prijavu: do 20.4.2021.  Uz prijavu (molbu) sa osobnim podacima i kontakt brojem telefona  ili mobitela potrebno je dostaviti: preslik osobne iskaznice, uvjerenje iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ostali detalji su ovdje.

Izvor: HZZ, Općina Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 122 guests and no members online