HDZ Dugi Rat: Pobjeda na oba kolosjeka

HDZ Dugi RatPrvi je krug lokalnih izbora iza nas. Neki su zadovoljni, neki nisu, ali su rezultati na stolu i svačiji rad je jasno mjerljiv. Ozbiljan angažman HDZ-a tijekom prošlog mandata i ozbiljno odrađena predizborna kampanja rezultirali su odličnim rezultatom. HDZ-ova lista je pobjednička lista izbora za Općinsko vijeće, a naš kandidat Jerko Roglić uvjerljivi je pobjednik prvog kruga izbora za Općinskog načelnika. Hvala svima koji su nas podržali i molimo Vas da nas podržite i u drugom krugu ...

HDZ DUGI RAT

Pobjeda na oba kolosjeka

Izvor: HDZ Dugi Rat

Roglić i ErcegovićPrvi je krug lokalnih izbora iza nas. Neki su zadovoljni, neki nisu, ali su rezultati na stolu i svačiji rad je jasno mjerljiv. Ozbiljan angažman HDZ-a tijekom prošlog mandata i ozbiljno odrađena predizborna kampanja rezultirali su odličnim rezultatom. HDZ-ova lista je pobjednička lista izbora za Općinsko vijeće, a naš je kandidat uvjerljivi pobjednik prvog kruga izbora za Općinskog načelnika.

Treba napomenuti da, iako smo drugoplasiranog na listi za vijeće nadmašili za čak 132 glasa, u konačnici u vijeću imamo jednak broj vijećnika kao i drugoplasirani.

Nepravda, ali takva su izborna pravila. I iako su nas u predizborno vrijeme uvjeravali kako su metode izračuna broja vijećnika u vijeću posložene tako da idu na ruku HDZ-a, na vlastitom smo se primjeru uvjerili da situacija nije takva i da nam je četvrti vijećnik uprkos uvjerljivoj pobjedi izmakao za svega par glasova (iz ŽO nam kažu za 3 glasa).

Što se tiče izbora za načelnika, Jerko Roglić je za „debelih“ 185 glasova nadmašio svog prvog pratitelja. Proizlazi da smo u drugom krugu u dobroj poziciji, ali se nikako ne smijemo opustiti i situaciju prepustiti slučaju.

Hvala svima koji su nas podržali i molimo Vas da nas podržite i u drugom krugu. Poštovanje konkurenciji koja nije prošla izborni prag. Isto + čestitke onima kojima je to uspjelo!


izbori

REZULTATI GLASOVANJA ZA OPĆINSKOG NAČELNIKA:

1) Jerko Roglić________________HDZ 634

2) Domagoj Vuković_______________HDS 449

3) Bernardin Petrić _______________ SDP+HNS 448

4) Srećko Zelić___________________ NL 397

5) Tomislav Vojnović______________ HSP 271

6) Ivan Nejašmić__________________ NL 172

7) Ivan Roso_____________________ NL 155

8) Josip Tomić____________________ NL 98

9) Zorana Vuković_________________ NL 73

 

REZULTATI GLASOVANJA ZA OPĆINSKO VIJEĆE

1) HDZ ________________________535

2) HDS ___________________________ 403

3) NL Srećko Zelić__________________ 389

4) HNS/SDP _______________________ 363

5) HSP____________________________ 253

6) NL Joško Čizmić _________________ 191

7) NL Trgo ________________________ 148

8) NL Tafra ________________________ 117

9) NL Trogrlić ______________________ 111

10) HSS __________________________ 104

11) NL Ivanišević____________________ 48

12) NL Klarić________________________ 27

 

Povezani članci

Who's Online

We have 227 guests and no members online