Županija: Bespovratna sredstva iz Programa tematske staze

sd županijaSplitsko-dalmatinska županija oglasila je nedavno i javni poziv gradovima i općinama naše županije na podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa tematske staze. Programom se odobravaju sredstva za poticanje i sufinanciranje izgradnje i /ili uređenja tematskih staza u cilju obogaćivanja i poboljšanja turističke ponude. Sredstva se mogu koristiti za izradu projekta staze; izgradnju, uređenje , proširenje, trasiranje i održavanje staze; uređenje vidikovaca na stazi; projektiranje i izrada turističke signalizacije na samoj stazi; izrada promotivnih brošura i promocija staze na internetu; druge potrebe u funkciji staze. Više o pozivu u nastavku ...


SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
ŽUPAN SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

 
objavljuje


JAVNI POZIV


gradovima i općinama Splitsko-dalmatinske županije na podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa tematske staze

 
I.

Programom se odobravaju sredstva za poticanje i sufinanciranje izgradnje i /ili uređenja tematskih staza u cilju obogaćivanja i poboljšanja turističke ponude.

 

II.

Sredstva se mogu koristiti za provedbu slijedećih aktivnosti:

1) izrada projekta staze;

2) izgradnju, uređenje , proširenje, trasiranje i održavanje staze;

3) uređenje vidikovaca na stazi;

4) projektiranje i izrada turističke signalizacije na samoj stazi;

5) izrada promotivnih brošura i promocija staze na internetu;

6) druge potrebe u funkciji staze.

 

III.

Natjecatelji trebaju podnijeti zahtjev na obrascu TS/1, te uz zahtjev priložiti odluku sukladno točki  3. Programa.

 
IV.

Zahtjev se podnosi Povjerenstvu za provedbu Programa tematske staze preporučenom pošiljkom na adresu: Domovinskog rata 2/IV ili se predaje neposredno na protokol Splitsko-dalmatinske županije ( prizemlje), Domovinskog rata 2, Split.

 

V.

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objave u javnom glasilu.

 

VI.

Obrazac zahtjeva TS/1 može se preuzeti u Upravnom odjelu za pomorstvo i turizam, Domovinskog rata 2, prizemlje soba br. 4 ili 13, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 13 sati ili na Internet stranici www.dalmacija.hr.

 

VII.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

 

VIII.

Tijekom postupka za odobravanje sredstava Povjerenstvo može tražiti dodatne dokaze o ispunjavanju kriterija temeljem kojih se vrši izbor.

 
IX.

O rezultatu izbora svi natjecatelji će biti pismeno obaviješteni u primjerenom roku.


Split, 05. svibnja 2010.

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online