Odgođeno: KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom Ratu

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom RatuNADOPUNA: Seminar je nažalost odgođen za neki novi termin zbog bolesti instruktora. Gripa je u điru...
U Dugom Ratu će se 29. i 30. ožujka u dvorani kick-boxing kluba "Dalmacija" održati KAPAP seminar borilačkih vještina na kojoj će Avi Nardia, dugogodišnji instruktor borilačkih vještina Dugoračanima i svim zainteresiranima prezentirati i demonstrirati izraelsku tradicionalnu borilačku  vještinu Kapap, stil borbe koji je najlakše shvatiti kao most između svih stilova borilačkih vještina, od thai boxa, hrvanja, judoa, karatea.  Njegova akademija Avi Nardia Kapap Academy specijalizirana je za obuku i trening civilnih kao i vojnih i policijskih osoba, zaštitarskih firmi, zaštitu VIP osoba, tjelohraniteljstvo.. Na seminaru u Dugom Ratu Avi Nardia će prezentirati načine samoobrane od noža i palice, načine razoružavanje osoba s nožem i pištoljem, demonstrirati borbu na tlu, vještine brazilskog Jiu Jitsua,.. Kontakt osoba svim zainteresiranima za sudjelovanje na seminaru je Jozo Čikotić, voditelj KBK "Dalmacija" Dugi Rat. Detaljnije informacije potražite na kontakt mobitelu 091 524 2711 ...

AVI NARDIA KAPAP ACADEMY

KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom Ratu

Piše: Stipe Glavica, Mladen Banović
Izvor: KBK "Dalmacija" Dugi Rat

U Dugom Ratu će se 29. i 30. ožujka u dvorani kick-boxing kluba "Dalmacija" održati KAPAP seminar borilačkih vještina.

Svim zainteresirani za sudjelovanje na seminaru detaljnije informacije mogu dobiti od Joze Čikotića, voditelja KBK "Dalmacija" Dugi Rat na kontakt mobitel 091 524 2711.

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom Ratu

 

Tko je Avi Nardia

Izraelac Avi Nardia je priznati instruktor i trener najvećeg Izraelskog sportskog sveučilišta Wingate, službeni i profesionalni instruktor izraelske vojske, krav maga instruktor izraelske policije, i službeni instruktor izraelske antiterorističke postrojbe. Tijekom sedam godina života i treniranja u Japanu Avi je izbrusio skoro do savršenstva svoje znanje u raznim borilačkim vještinama.

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom RatuSlužio je Avi i na izraelskoj policijskoj aklademiji kao instruktor za blisku borbu CQB, trenirao je i obučavao razne policijske i specijalne postrojbe diljem svijeta SWAT, SERT, SRT, SAS..., a sa svojim skoro 40-godišnjim iskustvom u borilačkim vještinama uvelike je pridonio razvoju istih u cijelom svijetu.

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom Ratu

 

Avi Nardia Kapap Academy

Njegova akademija Avi Nardia Kapap Academy specijalizirana je za obuku i trening civilnih kao i vojnih i policijskih osoba, zaštitarskih firmi, zaštitu VIP osoba, tjelohraniteljstvo.

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom RatuAvi Nardia danas radi kao instruktor Kapapa po cijelom svijetu, njegove akademije djeluju u Izraelu, Srbiji, Italiji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Singapuru, Argentini, SAD.

Avi Nardia KAPAP seminar borilačkih vještina u Dugom Ratu

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and no members online