Dugoratsko ljeto: Dugoračka Olimpijada

U subotu, 19.08. u 18 sati počinje Dugoračka Olimpijada - Jadranski susreti Tvorničara, Igre mladih feroleguraša,.. tradicionalna sportsko-zabavna ljetna manifestacija koju pod okriljem Dugoratskog ljeta, za sve svoje mlade sumještane i one koji se još uvijeka osjećaju takvim, priređuje udruga "Tvornica" Dugi Rat.

Ako ste pratili Dugoračku Olimpijadu sve ove godine moramo Vam odmah reći da će ove skoro sve biti drukčije. Mornarski poligon kraj lučice i pripadnu gužvu zamjenili smo morskim poligonom za igru "Wibit" obitelji Tomić u Dugom Ratu gdje će se održati sva natjecanja. Sličiti će to dijelom na nekadašnje "Igre bez granica", koje smo zajedno s "Jadranskim susretima" gledali na TV Zagreb kao djeca.. U sljedećim sportskim emisijama biti će više riječi o zabavnim igrama i morskim ludorijama koje osmišljava naša Daniela Čulić Rake, a spomenimo da će "tribine" za gledatelje Olimpijade biti "kušin" stine na obliženjem mulu i "bašta" obližnjeg plažnog kafića "Malo misto" u čijoj će se "mix-zoni" navijači, novinari svih cjenjenijih kuća, posjetitelji ovog spektakla i naši dragi turisti koji su u Dugi Rat ovog ljeta pohrlili iz 77 zemalja svijeta.. moći družiti, navijati, veseliti i osvježavati.

Poslije završetka natjecanja, poslije dodjele nagrada najboljima, do sitnih sati zabavljati će vas DJ Zvone i atraktivne plesačice.. No to nije sve.. organizatori spremaju još nekoliko iznenađenja, no nije nikakva tajna da će Tvorničari na Rivi peći srdele (ako ih uspiju nabavit).. jerbo valja okrjepiti zdravom domaćom spizom naše mlade "feroleguraše"..

Stoga, pribilježite si odmah u svoje mobilne "kalendare" 19.08. i Dugoračku Olimpijadu.. I vidimo se! Natjecatelji se već mogu prijaviti za igre Danieli pred poligonom "Wibit".

Piše: Mladen Banović

Povezani članci

Who's Online

We have 113 guests and no members online