Dugoratsko ljeto 2018 - Program

Sedamnaesto izdanje naše ljetne manifestacije - Dugoratsko ljeto 2018. - počelo je u nedjelju, 17.6.2018. koncertom klapa Rišpet i Iskon u dugoratskom parku i lučici, nastavilo se lijepom manifestacijom na dugoratskoj plaži "Baklje svetog Ivana" (Ivanjska večer), a to je samo početak brojnih ljetnih događanja u našim malim mistima u organizaciji udruga s područja Općine Dugi Rat u nadolazećim ljetnim večerima. Očekuje nas pregršt zanimljivih događanja, festivala, koncerata, izložbi, predstavljanja, kulturnih (poetskih) večeri, tradicijski spektakl "Festival Soparnika", dječji festival "Glas Poljica", međunarodni festival folklora "Kolo, kolo, kolajna od zlata", izložbe, koncerati na plaži i u starom selu, obilježavanje Oluje, Dugoratska Olimpijada...
Dugoratske, jeseničke i dućke udruge i volonteri uz pokroviteljstvo Općine Dugi Rat i TZO Dugi Rat pobrinuli su se da osmisle zabavu sebi i svojim sumještanima te svojim gostima i prijateljima u sparnim ljetnim večerima, pa i onima kojima je najlakše grintat na zidiću da je dosadno, da se "ništa u mistu ne događa", da "ništa ne valja", truć, truć, bla, bla.. A potrebno je samo malo se uključiti u društveni život i jednostavno doći na zanimljive priredbe dugoratskog ljeta! Program i kalendar manifestacija Dugoratskog ljeta 2018. potražite u nastavku članka..

DUGORATSKO LJETO 2018.

Piše: Mladen Banović

Šteta što nam i ove godine u ljetu fali nekoliko rasplesanih večeri za mlade i za sve one koji se tako osjećaju, fali nam i veselih događaja poput nekadašnjih ludih ribarskih večeri, fali nam gastronomskih događanja.. No, kako rekosmo i lani, ostavimo nešto za organizaciju i našoj poslovično (ne)poduzetnoj mladosti te agilnim ugostiteljima da se pokušaju donekle iskupiti svojim stalnim gostima za "prigodna" ljetna poskupljenja.
 

PROGRAM DUGORATSKOG LJETA 2018.

Povezani članci

Who's Online

We have 113 guests and one member online

  • admin