Općina nastavlja subvencionirati mjesečne pokazne karate učenika, studenata, umirovljenika i nezaposlenih

S obzirom da 08.08.2019.g. započinje obustava ukrcaja/iskrcaja putnika na području Općine Dugi Rat od strane JP Promet d.o.o. - linije broj 60, iz Općine Dugi Rat obavještavaju zainteresirane mještane općine da će Općina Dugi Rat nastaviti kao i dosada subvencionirati mjesečne pokazne karate učenika, studenata, umirovljenika i nezaposlenih i to putem prijevoznika Dalmatinac Bus d.o.o.
Kako je obustava prijevoza putnika nastupila u mjesecu kolovozu u kojem imače nije bilo mogućnosti kupovine subvencioniranih pokaznih karata, u ovom razdoblju “prilagodbe” dogovoreno je sa prijevoznikom Dalmatinac Bus d.o.o. sljedeće:
- da će svim zaposlenima omogućiti kupovina mjesečne pokazne karte,
- da će se svi građani koji su kupili pokazne karte za srpanj u prijevoznika JP Promet d.o.o. moći sa tim istim pokaznim kartama voziti besplatno u prijevoznika Dalmatinac Bus d.o.o. do 18.08.2019. do kada je rok za kupovinu pokaznih karata za kolovoz 2019. godine,
- da od mjeseca rujna kreće razdoblje u kojem će Općina Dugi Rat sudjelovati u financiranju pokaznih karata za prijevoz učenika, studenata, umirovljenika i nezaposlenih i to putem prijevoznika Dalmatinac Bus d.o.o.
Cijene mjesečnih pokaznih karata neće porasti na štetu građana odnosno neće biti više od cijene mjesečnih pokaznih karata koje su građani dosada plaćali u JP Promet.
O mogućnostima korištenja kombiniranog prijevoza učenika i studenata biti ćete obaviješteni do početka školske odnosno akademske godine, javljaju iz Općine Dugi Rat.

Izvor: Općina Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 81 guests and no members online