Javni poziv za organizaciju programa DUGORATSKOG LJETA 2015.

Općina Dugi Rat objavila je javni poziv za podnošenje prijava za organizaciju "DUGORATSKOG LJETA 2015.". U Proračunu Općine Dugi Rat i Financijskom planu Turističke zajednice Općine Dugi Rat za 2015. godinu predviđena su sredstva za organizaciju manifestacija u sklopu Dugoratskog ljeta. Prijavite se možete za organizaciju programa "Dugoratskog ljeta“ u cjelini ili za pojedine priredbe. Uz obvezni detaljno razrađeni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe. Prijave treba dostaviti do 15. svibnja 2015. Sadržaj javnog poziva prenosimo u cjelosti nastavku članka ...

JAVNI POZIV

Podnesite prijave za organizaciju "DUGORATSKOG LJETA 2015. GODINE"

Izvor: Općina Dugi Rat

U Proračunu Općine Dugi Rat i Financijskom planu Turističke zajednice Općine Dugi Rat za 2015. godinu predviđena su sredstva za organizaciju manifestacija u sklopu Dugoratskog ljeta.

Dugoratsko ljeto

II

Pravo na podnošenje prijava na ovaj poziv imaju udruge registrirane za organizaciju kulturnih manifestacija, kao i udruge registrirane za djelatnosti koje omogućavaju organizaciju priredbi iz programa "Dugoratskog ljeta“.

Iznimka od navedenog je da mogućnost podnošenja prijave za organizaciju manifestacije pod točkom III/3.) imaju i pravne ili fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

III

Prijave po ovom pozivu sadržavaju ponude za organizaciju programa "Dugoratskog ljeta“ u cjelini ili za pojedine priredbe.

dugoratsko ljeto - festival soparnika

Tradicionalne priredbe za koje treba dostaviti ponudu u cjelovitom programu, djelomičnom programu ili u ponudi za organizaciju pojedinačne priredbe su:

1.) "10. Festival poljičkog soparnika“ (vrijeme održavanja 24. ili 25. srpnja)
2.) Dan pobjede i domovinske zahvalnosti (vrijeme održavanja 3. ili 4. kolovoza)
3.) Gastro večer (vrijeme održavanja 7. ili 8. kolovoza)
4.) Dječji festival „Glas Poljica“ (vrijeme održavanja 28. ili 29. kolovoza)

IV

U slučaju dostavljanja ponude za pojedinu priredbu prihvatiti će se najviše dva programa po udruzi.

dugoratsko ljeto

V

Podnositelji prijava dostavljaju svoje programe putem pošte na adresu:
OPĆINA DUGI RAT
OPĆINSKI NAČELNIK
21315 DUGI RAT, Poljička cesta 133

ili neposredno na protokol Općine Dugi Rat.

Uz obvezni detaljno razrađeni program, predlagatelji trebaju dostaviti financijski plan ili specificirani troškovnik za izvršenje predloženog programa, dijela programa ili pojedinačne priredbe.

dugoratsko ljeto

Općina Dugi Rat može zatražiti da podnositelj prijave predstavnicima Općine osobno prezentira i pojasni planirani tijek manifestacije za koju je podnio prijavu, prije nego Općina donese Odluku o prihvaćanju prijave.

Prijave dostaviti u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva na oglasnoj ploči Općine Dugi Rat i na web stranici www.dugirat.hr.


    Općina Dugi Rat
    15.travnja 2015

Povezani članci

Who's Online

We have 153 guests and no members online