Najženstvenija lista: U našem malom Dugom Ratu - izbora imate!

Najženstvenija listaDružili smo se s Vama i razgovarali na ulici, u dućanu, u frizerskom salonu, jer mi smo Narodnjaci, svaki Vaš glas nama je važan. A kako ćete odlučiti- to je osobna stvari Vaše pravo kao građana i želimo da to svoje pravo i ostvarite izlaskom na izbore! A u našem malom Dugom Ratu - izbora imate! Programi svih stranaka na lokalnoj razini su vrlo slični i to nam ulijeva nadu da će nam se općina zaista okrenuti suradnji i razvoju, a ne politikanstvu! Naša lista je po nečemu specifična i prepoznatljiva : mi smo žensku kvotu ostvarili - od 15 kandidata - 9 su žene! Upravo očekujemo da će to žene i muškarci prepoznati izaći i glasati za one koje će bolje razumjeti njihove potrebe, za one koje će ženskom intuicijom uz potrebna znanja i vještine biti spremane nositi se sa svim izazovima politike u našoj općini ...

HNS DUGI RAT

Izvor: HNS Dugi Rat

Mi smo prvi put samostalno na lokalnim izborima. Mi smo neiskavreni, nekorumpirani, iskreni i otvoreni! Zalažemo se za transparantnost rada naše općine.

Nemamo vremena baviti se revanšizmom i analizom propuštenih prilika, već zajednički lobirati i raditi na boljitku Dugog Rata.

Izađite na izbore, glasajte, jer imate za koga!

Povezani članci

Who's Online

We have 99 guests and no members online