Imate novu turističku ideju, proizvod, uslugu? Čitajte dalje..

inovacije u turizmuS ciljem povećanja konkurentnosti hrvatskog turizma Ministarstvo turizma za poticaje i potpore u 2012. izbrojit će 34 milijuna kuna. Novac je to koji će se rasporediti na osam programa kojima je glavni plan konkurentnost jačati s javnim, privatnim i civilnim sektorom. Novine u planiranim programima jesu "inovativni turizam" te program koji se zove "Korak više" kojemu je cilj stvaranje nove ponude usluga i proizvoda. Svi natječaji bit će otvoreni na internetskim stranicama ministarstva tijekom ovog i idućeg mjeseca. Novac koji će se rasporediti projektima bit će isplaćen do početka sezone ...

IMAŠ NOVU TURISTIČKU IDEJU, PROIZVOD? ČITAJ DALJE...

Ministarstvo turizma za poticaje u 2012. izdvaja 34 milijuna kuna

Izvor: Poslovni dnevnik

Ministar Ostojić je naglasio da za ovu turističku sezonu očekuje, barem po financijskim izračunima, uspjeh uvećan za pet posto u odnosu na prošlogodišnji.  – Poticaj konkurentnosti u našem je fokusu interesa. Sva sredstva koja idu iz ministarstva bit će dodjeljivana putem javnih poziva i posve transparentno. Povlačenje za rukav nije moj stil – poručio je Veljko Ostojić.

Prema prezentiranim programima, Ministarstvo turizma izdvojit će 1,9 milijuna kuna za stipendiranje učenika u ugostiteljskim školama kao i za promociju turističkih zanimanja.  – Inovativni turizam ključ je razvoja naše ponude za što će se iz proračuna izdvojiti šest milijuna kuna – poručio je.


Reklama i prezentacija Hrvatske može izgledati i drugačije...

Potvrđuje to kratki film Timelapse Croatia napravljen od 150.000 fotografija čiji su autori Mario Romulić i Dražen Stojčić iz osječke tvrtke Romulić multimedia studio.

Povezani članci

Who's Online

We have 149 guests and no members online