Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Dugi Rat za 2021.

Načelnik Općine Dugi Rat objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Dugi Rat za 2021. godinu. Zahtjevi za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Dugi Rat za 2021. godinu podnose se zaključno s 20. travnja 2021. godine. Djelatnosti za koje se izdaju koncesijska odobrenja, sredstva, te visina naknade za odobrenje, određene su Planom i Jedinstvenim popisom djelatnosti na pomorskom dobru.
Zahtjev za davanje koncesijskih odobrenja podnosi se na propisanom obrascu Zahtjeva Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja Općine Dugi Rat, putem Jedinstvenog upravnog odjela Općine Dugi Rat, na adresu: Općina Dugi Rat, Vijeće za davanje koncesijskih, Poljička cesta 133, 21315 Dugi Rat, a sve sukladno Uredbi o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru i Planu. Tiskani obrazac zahtjeva može se preuzeti na protokolu Općine Dugi Rat. Podnositelju zahtjeva čiji zahtjev Vijeće ocijeni urednim, potpunim i usklađenim s Planom izdat će se koncesijsko odobrenje na vremenski rok od 1 godine (kalendarske). Sve detalje javnog poziva potražite ovdje.

Izvor: Općina Dugi Rat

inspektor Vinko

 

Povezani članci

Who's Online

We have 141 guests and no members online