Povodom Dana Žena: 'Versi za nju' u Narodnoj knjižnici Dugi Rat

Versi za nju u dugoratskoj narodnoj knjižnici

Najljepše ljubavne pjesme, najljepše stihove upućene ženama, monologe poznatih hrvatskih i svjetskih autora, oživjeti će u utorak, 8. ožujka 2016. u Narodnoj knjižnici u Dugom Ratu svojim recitalima naša energična Poljičanka Mladenka Gruica, članica KUU Sv. Kliment iz Gornjeg Sitna i dobitnica pregršt nagrada za osobiti doprinos očuvanju i promidžbi poljičke i hrvatske kulturne baštine. Gruicu će u njenim recitalima diskretno na akustičnoj gitari pratiti naš sumještanin Rade Šolaja. Lijepa dugoratska večer posvećena ženama u organizaciji udruge "Tvornica" Dugi Rat i Narodne knjižnice počinje u 19 sati. Nemojte je propustiti..

POVODOM DANA ŽENA

'Versi za nju' u Narodnoj knjižnici Dugi Rat

U glazbeno-poetskoj večeri posvećenoj ženi čuti ćemo stihove i monologe svrstane u tri cijeline. U prvom dijelu, Anima Croatorumu, naći će se stihovi posvećeni ženi u hrvatskoj povijesti. Drugi dio večer posvećen je ženama našeg zavičaja, gdje će Mladenka izvesti i monolog iz monodrame "Tamo se" Ivana Raosa.

versi za nju

Treća cijelina nazvana je "Versi o jubavi" i donosi najljepše pjesme i stihove poznatih svjetskih i hrvatskih autora u izvedbi naše drage poljičanke.

Poljičanka!

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online