Petak do 14 h: Iz Turističke zajednice općine Dugi Rat pozivaju Vas za uključenje u projekt PPS destinacija 'Splitska rivijera'

Općina Dugi Rat u zajedničkoj kandidaturi s gradovima Split i Omiš, općinama Podstrana i Šolta, izabrana je za jednu od destinacija u projektu "PPS destinacije", pod nazivom SPLITSKA RIVIJERA, kroz koji će nam biti omogućena veća tržišna vidljivost / prepoznatljivost u turističkoj ponudi destinacije. Pozivaju se svi vlasnici smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, trgovina te ostale pravne i fizičke osobe u našoj općini da se pridruže ovom projektu. PPS razdoblje za destinaciju je razdoblje od 01.03. do 15.11. Ukoliko se želite uključiti u projekt, molimo Vas da preuzmete izjavu da će u navedenom razdoblju biti otvoreni Vaši objekti, popunite je i vratite e-mailom na adresu info @ tz-dugirat.hr  ili pak da dođete u turistički ured općine Dugi Rat do petka, 29.05.2015. godine do 14:00 sati potpisati izjavu. Izjavu ispunjavaju isključivo sve pravne i fizičke osobe s poslovno aktivnim ugostiteljskim objektima i turističke agencije u PPS razdoblju sukladno članku 12. Pravila za dodjelu oznake "PPS destinacije". Za sve dodatne informacije možete se obratiti turističkom uredu na tel. 735-244 ...

PRIOPĆENJE IZ TURISTIČKE ZAJEDNICE OPĆINE DUGI RAT

Izvor: TZO Dugi Rat

Sukladno Strategiji razvoja turizma RH do 2020. i Strateškom marketinškom planu hrvatskog turizma 2014. – 2020., Hrvatska turistička zajednica će tijekom 2015. provoditi aktivnosti kojima će podupirati razvoj turističke ponude i aktivnosti upravljanja destinacijama usmjerene na ostvarenje postavljenih ciljeva, a to se prvenstveno odnosi na razvoj ponude destinacija u razdoblju pred i posezone (PPS), segmente proizvoda s većom dodanom vrijednošću koji mogu pridonijeti povećanju turističke potrošnje  kao i sadržaje koji će djelovati na jačanje brenda.

kriljanski jedrenjaci

Općina Dugi Rat u zajedničkoj kandidaturi s gradovima Split i Omiš, općinama Podstrana i Šolta, izabrana je za jednu od destinacija u projektu „PPS destinacije“, pod nazivom SPLITSKA RIVIJERA, kroz koji će nam biti omogućena veća tržišna vidljivost / prepoznatljivost kroz sljedeća prava:

   - neograničeno korištenje oznake "PPS destinacija“ u svim marketinškim i drugim tržišnim aktivnostima,
   - članstvo u nacionalnom PPS  klubu,
   - isticanje nositelja PPS oznaka na internetskim stranicama kojima upravlja HTZ-a (posebnoj PPS podstranici na portalu www.croatia.hr te u narednim godinama i na zasebnoj PPS internetskoj stranici),
   - u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih prezentacija nositelja PPS oznaka za tour operatore i turističke agencije,
   - u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih studijskih putovanja za novinare i agente na PPS destinacije,
   - u suradnji s HTZ-om organiziranje posebne PPS komunikacijske kampanje (PR, offline i online marketing),
   - sudjelovanje u ostalim marketinškim/tržišnim aktivnostima HTZ-a (sajmovi i dr.).

Svim subjektima koji se na području destinacije uključe u projekt omogućit će se dodatna tržišna vidljivost i prepoznatljivost u destinaciji.

dugoratske plaže

Pozivamo sve vlasnike smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, trgovina te ostale pravne i fizičke osobe u našoj destinaciji da se pridruže projektu.

PPS razdoblje za destinaciju je  razdoblje  od  01. 03. do 15. 11.

Ukoliko se želite uključiti u projekt, molimo Vas da preuzmete izjavu da će u navedenom razdoblju biti otvoreni Vaši objekti, popunite je i vratite e-mailom na adresu info @ tz-dugirat.hr  ili da dođete do dana 29. 05. (petak) 2015. godine do 14:00 sati u turistički ured potpisati Izjavu da će u navedenom razdoblju biti otvoreni Vaši objekti.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti  turističkom uredu na tel. 735-244.


Turistički ured
 

sumpetar

Povezani članci

Who's Online

We have 440 guests and no members online