Objavljen javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za turističke manifestacije u 2017

Turistička zajednica Splitsko–dalmatinske županije na svojim je službenim stranicama objavila Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa "Potpore za turističke manifestacije“ u 2017. godini. Za dodjelu bespovratnih sredstava prijaviti se mogu trgovačka društva, obrti, kulturne i druge javne ustanove, udruge i turističke zajednice koje se bave organizacijom manifestacija od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u određenu destinaciju. Prilikom odlučivanja o dodjeli potpore Turističke zajednice Splitsko- dalmatinske županije vrednovat će se sljedeći kriteriji: značaj manifestacije/projekta, snaga tradicije /godine održavanja, broj sudionika, održivi razvoj svih dijelova Županije, vremenski period održavanja manifestacije/projekta, udio vlastitih sredstava, ukupna vrijednost manifestacije te medijska pokrivenost. Rok podnošenja kandidature je do 28. veljače 2017. Cjeloviti tekst Javnog poziva za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa "Potpore za turističke manifestacije“ u 2017. godini možete pronaći ovdje.

Izvor: Dalmatia.hr
 
Kandidaturu sa cjelokupnom dokumentacijom šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakama "Javni poziv za potpore manifestacijama – ne otvaraj" na adresu: Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Prilaz braće Kaliterna 10, 21000 Split. Rok podnošenja kandidature je do 28. veljače 2017.

udruga tvornica

Popis korisnika koji su ostvarili pravo na potporu bit će objavljen na internetskim stranicama Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore.

večer poezije

Povezani članci

Who's Online

We have 243 guests and no members online