Poziv iz Županije za predlaganje programa kulture i tehničke kulture za sljedeću godinu

Županijski Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport, objavio je poziv za predlaganje javnih potreba u područjima kulture i tehničke kulture za sljedeću godinu, u svrhu planiranja sredstava za 2022. Godinu, koja se osiguravaju u županijskom proračunu. Sredstva će se osigurati za muzejsku i izdavačku djelatnost, za zajednicu tehničke kulture te za podršku kulturnim programima i aktivnostima.
Zainteresirani koji se odazovu pozivu trebaju dostaviti naziv programa, kratki opis programa, vrijeme i mjesto njegove realizacije te troškovnik realizacije sa specifikacijom troškova potrebnih za izvršenje, kao i plan financiranja programa s izvorima financiranja i naznačenim sredstvima koje osigurava iz vlastitih ili drugih izvora.
Zainteresirani korisnici dostavljaju svoje prijedloge Splitsko-dalmatinskoj županiji na adresu: Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport, Split, Domovinskog rata 2/IV. Poziv je objavljen 28. rujna, a rok za predlaganje je 15 dana od dana objave. Više o pozivu na web stranicama Županije.

Izvor: Županija SD

Povezani članci

Who's Online

We have 113 guests and no members online