Orkan - Postira Sardi 0:2

NK ORKAN - NK POSTIRA SARDI  0:2 (0:1). U subotu, 7.9.2019. najbolje ljetne kopačke obukli su dugoratski i postirski nogometaši i u popodnevnim satima vruće subote istrčali na travnjak SRC Dalmacija Dugi Rat spremni na novi epski dvoboj, za nove bodove, prestiž i vječnu slavu,.. barenko do idućeg kola i novog izazova u prvom dalmatinskom, županijskom, razredu hrvatskog nogometa.
Ne znamo da li zbog sparine i pravog ljetnog vremena primjerenijem vaterpolu ili pak zbog tek nedavne zamjene konobarskog veštita svetim nogometnim dresom, ali seniori su Orkana u prvom kolu nove natjecateljske sezone u 1.ŽNL pred svojim vjernim navijačim upisali i prvi kiks, poraz protiv prekomorskog susjeda iz Postira. Strijelac prvoga pogotka, jedinoga u prvom poluvremenu, bio je Mate Eterović u 20. minuti, dok je zgoditak za konačan rezultat 0:2 postigao Toni Matulić u 54. minuti. No Orkanaške glave gore, ta prve srdele se gladnim mačićima bacaju, a Orkanašima već sljedećeg vikenda slijedi nova prilika za dokazivanje da se na travnjaku dobro radi, da je dobra atmosfera i u svlačionici i na prvom katu, te da će vizije novog trenera Borića zaživjeti u igri seniora Orkana, koji će dobru igru (i pobjedu) potražiti protiv svog sljedećeg protivnika. Ajmo naši!

MB

Za NK Orkan na sezonskoj premijeri nastupili su: Duje Zemunik, Milan Grubiša (od 68. Ivan Skender), Mislav Bekavac (od 46. Ivan Voloder), Ante Dragošević, Mijo Mandurić, Mijo Juginović (od 46. Filip Ivanišević), Ivan Kraljević, Ante Radman,  Ivan Bradarić, Ivan Vučemil, Petar Baraban.
Trener: Antonio Borić.

Povezani članci

Who's Online

We have 54 guests and no members online