DUMP Days

Besplatna IT konferencija DUMP Days u organizaciji DUMP Udruge mladih programera i IT tvrtke Profico održava se 5. i 6. 5. na FESB-u. Konferencija je ugostila regionalne IT stručnjake koji su u više od 20 predavanja prikazali aktualne IT trendove. Predavanja su namijenjena svima bez obzira na predznanje, a neke od tema o kojima će se govoriti su utjecaj umjetne inteligencije na poslove budućnosti, razvoj turizma u IT doba te zašto inženjerima dobro ide digitalni marketing. Ono što konferenciju čini posebnom je izravan doticaj s budućim poslodavcima koji će zainteresirane na svojim štandovima upoznati s načinom rada i zanimljivostima njihovih tvrtki. Provodit će se i razne nagradne igre s posebnim nagradama za one najvrednije kako bi cijeli događaj potakao posjetitelje na aktivnost. Bit će tu još ponekih iznenađenja, a dobre zabave i hrane neće nedostajati. Registracije za dobivanje akreditacije su dostupne na web stranici konferencije (days.dump.hr), kao i besplatno na samoj konferenciji.Više informacija o DUMP-u i konferenciji  na webu, mogu pronaći i na Facebook stranici Udruge.

Izvori: DUMP.hr, InfoZona.hr

Mateo Perak iz tvrtke Profico osvrnuo se na problem odlaska mladih programera iz Splita. – Volio bih da prvo potraže šansu u Splitu, jer u Splitu sigurno imaju šansu. Ima puno kvalitetnih mladih tvrtki koje rade za strane klijente, imaju dosta dobre radne uvjete u kojima se može dosta napredovat i profitirat u znanju. Danas je sve manje razloga u Splitu zbog kojih moraš ići negdje van – rekao je Perak.

DUMP Udruga mladih programera je već dobro poznata u programerskim krugovima diljem Hrvatske, što po svojim mnogobrojnim ciklusima čiji su ciljevi upoznavanje s programiranjem i širenje entuzijazma među mladima i onima koji se tako osjećaju, a i po različitim projektima koje su radili kroz godine svog postojanja. Od samih početaka je ova udruga s dvadesetak članova svoj dom pronašla na FESB-u, gdje dan danas održavaju svoja predavanja i radionice.

Povezani članci

Who's Online

We have 187 guests and no members online