Lokalni izbori: S novim ljudima i inicijativama do boljeg sutra

Ana BrničevićHrvatska narodna stranka - liberalni demokrati na vlast u Dugome Ratu namjerava se vratiti uz pomoć Ane Brničević, 49-godišnje diplomirane pravnice i kandidatkinje za općinsku načelnicu, koja na predstojeće lokalne izbore izlazi sa sloganom “Nova nada za novi Dugi Rat”. Na svečanom predstavljanju u općinskoj vijećnici, prigodno okićenoj narančastim bojama, Brničević je istaknula kako će se kao načelnica posebno zauzimati za dovršetak kanalizacijskog sustava na području cijele općine, a učinit će i sve što bude u njezinoj moći da se prostor nekadašnje tvornice ferolegura napokon privede svrsi, odnosno da se otpetlja čvor nastao na relaciji između države i stranog investitora ...

NOVA NADA ZA NOVI DUGI RAT

Ana Brničević i Josip Mrkonjić istakli kandidaturu i predstavili listu HNS-a za lokalne izbore

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Slike: Mladen Vušković
Izvor:
Slobodna Dalmacija

- Kao osoba čije generacije žive na području Orija i Dugoga Rata, rješenja za nagomilane probleme vidim i u poštovanju naše ponosne tradicije i nedovoljno poznate baštine, a turizam, uređenje luke na Krilu, informatička pismenost lokalne uprave, te razvitak kulturnih, sportskih i udruga civilnoga društva samo su neka od rješenja i projekata koje nudim - kaže Ana Brničević, dodajući kako su pri sastavljanju liste za Općinsko vijeće posebno pazili na zastupljenost žena, a priliku za društveni angažman dali su i nestranačkim osobama.

HNS Dugi Rat
  HNS Dugi Rat  s novinarom Slobodne Dalmacije


Prvi korak nakon dolaska na vlast, navodi Brničević, bit će donošenje rodnog i socijalno osviještenog proračuna, odnosno preraspodjela novca kojim Općina raspolaže, u svrhu pomoći nezaposlenima, mladima, ženama i invalidnim osobama.

A s njome se složio i Josip Mrkonjić, predsjednik dugoratske podružnice HNS-a, te kandidat za zamjenika načelnika općine.

Povezani članci

Who's Online

We have 328 guests and no members online