Glas Poljica 2014: Klari Pavić nagrada žirija, Petru Matičeviću nagrada publike

U sklopu Dugoratskog ljeta, pod pokroviteljstvom Općine i TZ Dugi Rat, a u organizaciji udruge „Vjernost“ i Gorana Mladina, u  prepunom gledalištu na Poljičkom trgu, održan je 13. tradicionalni dječji festival "Glas Poljica", na kojem su nazočili i brojni turisti koji svoj godišnji odmor provode na ovom dijelu Jadrana, ali ponajviše djeca, kojima je ovaj doživljaj  bio rijetka prilika da do dugo u noć ostanu budni i veseli. Popis svim nagrađenih u nastavku je članka ...

DUGI RAT - GLAS POLJICA 2014.

Klari Pavić nagrada žirija, Petru Matičeviću nagrada publike

Piše: Davor Grgat

Po ocjeni ocjenjivačkog žirija u sastavu: Mijo Stanić, Igor Papić, Ivica Ćosić, Goran Mladin i Luka Lukačević, treću nagradu su podijelili Andrej Dorić iz Osjeka za autorsku pjesmu "Cura iz Mostara“ i Željka Rodić za pjesmu "Crno vino, crne oči". Druga nagrada je pripala Jeleni Mimica, za pjesmu "Mercy“, dok je prvo mjesto osvojila Klara Pavić za pjesmu: "Something's got a hold on me“. Najboljima je nagrade uručio član žirija Luka Lukačević.

Po ocjeni suda publike, treće mjesto je pripalo Venessi Brzović za pjesmu: "Gutljaj vina", dok drugo mjesto su osvojile Klara Pavić izvedbom pjesme "Something's got a hold on me" i Željka Rodić pjesmom "Crno vino, crne oči“. Prvo mjesto publike je premoćno osvojio Petar Matičević s pjesmom "Utorak“. Nagrade im je uručio član žirija Igor Papić.

Glas Poljica

Ovogodišnji gosti dugoratskog festivala, kazala je Marija Mrđen, voditeljica programa, su back vokali iz Osijeka, obitelj Dorić i Forjan i njihovi prijatelji iz udruge "Anđeo“ iz Osijeka.                                                                                

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and no members online