Cestogradnja opet osvojila Malonogometni turnir Dugi Rat

CESTOGRADNJA SPLIT - MNK PODSTRANA 1:0. U subotu je nogometni svijet paralelno pratio na AreniSport 7 i 1 Dugi Rat i Istanbul. Na legendarnoj Streljani par tisuća sretnika koji su uspjeli nabaviti karte uživali su uživo u finalu Malonogometnog turnira Dugi Rat 2023., a u Istanbulu u završnici Lige prvaka Inter je snivao zaustaviti i iznenaditi Guardiolin naftni nogometni stroj Manchester City. Lukaku ipak nije Livaja i završilo je kako je šeicima bilo milo. U Dugom Ratu lanjski šampion, splitska Cestogradnja susrela se s ekipom Podstrane koja je u polufinalu izbacila Dućke balunjere. Obje ekipe su u susret ušle sa svim svojim glavnim adutima pa smo mogli uživati u vrhunskom finalu kao friškom asfaltu na ocvaloj ruži Streljane i ovogodišnjeg dugoračkog balunjerskog turnira. Ravnopravno se igralo 30-ak minuta, oba vratara su čuvala svoje mreže netaknutima. Podstrana je možda malo više prijetila i imala nešto više pokušaja od svog protivnika, međutim sve je to bilo nedovoljno opasno za vratara kao što je Vinko Rozga. Pogodak vrijedan pobjede i naslova prvaka djelo je Mira Kovačića. Odličnu akciju pokreće Rodri, pardon Repić, gura loptu do Družijanića, ovaj je šmekerski ostavlja petom za Kovačića koji zabija špicom pod gredu i ostavlja vratara Podstrane bez šanse za čudom. Nakon vodećeg gola Cestogradnja je dominirala i bila bliže novom golu, međutim na semaforu je rezultat ostao nepromijenjen do kraja utakmice što je značilo da je Cestogradnja obranila prošlogodišnji naslov i ponovno uzela titulu pobjednika, na čemu im i ovim putem čestitamo!

IZVJEŠTAJ FINALNOG DANA TURNIRA, 10. lipnja 2023.

20:45h CESTOGRADNJA SPLIT - MNK Podstrana 1:0

CESTOGRADNJA SPLIT: Vinko Rozga, Antonio Asanović, Antonio Repić, Miro Kovačić, Robert Vinko Pavičić, Milan Družijanić, Toni Legčević, Luka Pavković, Bruno Žilić, Mladen Burilović. Odsutni u finalnoj utakmici Joško Jelavić i Marijan Tunjić.
Voditelji ekipe: Ivan Kuvačić i Ante Kovačić

MNK PODSTRANA: Mate Tešija, Dino Marić, Stjepan Perišić, Bruno Budalić, Mijo Mišerda, Marin Musinov, Luka Tešija, Ivano Vukas, Nikola Pavić. Odsutni u finalnoj utakmici: Ante Barać, Luka Juradin i Mathias Batista Moura.
Voditelj ekipe: Hrvoje Šiško

IGRAČ FINALNE UTAKMICE: Antonio Asanović (Cestogradnja Split)


19:30h DONJI - Gornji 2:2 (nakon penala 7:6)

DONJI: Bože Marčić, Josip Bauk, Boško Novaković, Marin Jerčić, Ivan Kapuralić, Marko Balić, Petar Vidaković, Marin Roguljić

GORNJI: Ante Čagalj, Neno Tokić, Ivan Vučemil, Mario Mikas Ćoma, Antonio Tokić, Ivan Vukelja, Ante Tokić, Zvonimir Čagalj, Jurica Matičević, Stipica Đerek, Ante Vrkić

Regularni dio ove ravnopravne utakmice završio je neriješenim rezultatom, a nakon penala pobjedu su odnijeli Donji! Rezultat je ovdje ionako bio manje bitan, a ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima ove revijalne utakmice što su našim najmlađim gledateljima dali priliku da osjete i vide kako je to nekad izgledalo. Nadamo se da će klasični derbi između "Gornjih" i "Donjih" ponovno postati dio dugoratske svakodnevnice.

IGRAČ UTAKMICE: svi


NAJBOLJI STRIJELAC TURNIRA: Nikola Pervan (Praonica rublja Intimela) - 6 pogodaka
NAJBOLJI VRATAR TURNIRA: Vinko Rozga (Cestogradnja Split) - samo jedan primljen pogodak u pet nastupa
NAJBOLJI IGRAČ TURNIRA: Miro Kovačić (Cestogradnja Split)

Na finalnoj lutriji mladi Luka Milavić je osvojio Playstation 5. Čestitamo, Luka!

Reprize svih utakmica turnira možete pogledati na službenoj Facebook stranici turnira.

Sve rezultate sa Malonogometnog turnira “Dugi Rat 2023”, kompletan raspored, kao i detaljnu statistiku cijelog turnira možete naći na Leagues And Tournaments mobilnoj aplikaciji.

Povezani članci

Who's Online

We have 265 guests and no members online