Nakon puno godina bio je to pravi spektakl tajlandskog boksa. Na 19. prvenstvu Hrvatske održanom u Zadru, u odličnoj organizaciji Sv. Zoila, sudjelovalo je stotinjak boraca iz petnaestak klubova iz cijele Hrvatske što je svojevrsni rekord po brojnosti. Naravno, u Zadru je bila i skupina naših mladih boraca, članova kick-boxing kluba "Dalmacija" Dugi Rat. Samo natjecanje, koje je trajalo nekih sedam sati i bilo je u prijenosu uživo, ponudilo je vrhunske borbe, uzbuđenja... Uz natjecatelje ništa lakši posao nije imala Stručna komisija u odabiru najboljih pojedinaca. Ukupno najbolji klub je KTB FLASH iz Splita. Borci dugoratskog kluba opet su ostvarili zapažene rezultatena prvenstvu Hrvatske:
VLATKA KOVAČEVIĆ, 1. mjesto!
MATEJ KOVAČEVIĆ, 2. mjesto
LEO BRČINA, 3. mjesto
ALBIN AHMETI, 3. mjesto
Čestitamo našim mladim sportašima i njihovim trenerima!
 
Ove se subote u Omišu održalo državno prvenstvo u kickboxingu na kojem je prijavljeno 326 natjecatelja iz 48 klubova. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Ribnjak u organizaciji Kickboxing kluba "Sveti Jure" - Gata. Natjecalo se u disciplinama PF (Km), LC (Ks), KL (Jun), LK (sen), bez gledatelja zbog strogih epidemioloških mjera usljed pandemije koronavirusa. U dvorani je tako smijelo biti samo sto osoba, no sva borbe mogle su se popratiti putem YouTube kanala CroRing.
Dugorački sportaši okupljeni u KBK Dalmacija Dugi Rat ostvaril su odlične rezultate na prvenstu:
VLATKA KOVAČEVIĆ, 1. mjesto u kategoriji Kick light - Juniorke-60, državna prvakinja u ovoj kategoriji!
LEO BRČINA, 2. mjesto u kategoriji Kick light - juniori-79
MATEJ KOVAČEVIĆ, 3. mjesto u kategoriji Kick light - juniori-74
ALBIN AHMETI, 3. mjesto u kategoriji Light contact - stariji kadeti+69.
Čestitamo našim mladim sportašima i njihovim trenerima!
 

Josipu Čikotiću nagrada za životno djelo HKBS-a

Josip Čikotić, uspješni sportaš, dugogodišnji voditelj i trener kickboxing kluba "Dalmacija" Dugi Rat, bivši izbornik hrvatske kickboxing reprezentacije za kick light, otac i trener uspješnih sportaša Tomislava i Zvonimira Čikotića.. nagrađen je Nagradom za životno djelo od strane Hrvatskog kickboxing saveza za vrhunske postignute rezultate te veliki doprinos i dugogodišnji rad u HKBS-u. Čestitamo i mi! Bravo!
 

Upisi u dugoratsku školu kick-boxinga

U tijeku su upisi u dugoratsku školu kick-boxinga. Iskustvo trenera KBK Dalmacija Dugi Rat garancija je izvrsne rekreacije zainteresiranih mještana i sportskih uspjeha za najradišnije i najupornije članove kluba.
 

Rekreiraj se uz kick-boxing u Dugom Ratu

 

Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u Omišu

U subotu 1. lipnja 2019. u organizaciji HKBS i KBK Sv. Jure Gata u Omišu se održava zadnji dio prvenstva Hrvatske u kickboxingu za 2019 godinu, i to u disciplinama: Full contact - juniori, seniori; Kick light - stariji kadeti i Point fighting - djeca, juniori. Očekuje nas dolazak natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske iz pedesetak klubova. Svi ljubitelji kickboxinga moći će uživati u borbama koje će se održavati u dvorani na Ribnjaku tijekom cijeloga dana. Posebno zanimljivi biti će nastupi seniora u full contactu gdje stižu borci iz najboljih Hrvatskih klubova, a među njima neki od osvajača medalja sa europskih i svjetskih prvenstava.
 

Mario Ravlić prvak Hrvatske u kategoriji do 74 kg

U Opatiji je u subotu održano Prvenstvo Hrvatske za seniore i juniore u full i light contactu. Na porvenstvu su sudjelovali i naši mladi sportaši iz KickBoxing kluba "Dalmacija" Dugi Rat. Mario Ravlić je nakon četiri teška meča postao prvak Hrvatske u kategoriji do 74 kg. Ravlić je tako opravdao očekivanja, kako svoja tako i trenera u klubu, te se radujemo njegovim budućim mečevima. Sean Šturbej, borac kojeg trenira Stipe Glavica i koji je na PH nastupio braneći boje dugoratskog kick-boxing kluba, tijesno je izgubio u četvrtfinalu od iskusnog Ante Verunice. No ovo je tek početak Šturbejevog sportskog uspona i od njega njegovi treneri puno očekuju u budućnosti. Niska uspjeha članova KBK Dalmacija Dugi Rat se nastavlja. Čestitamo!
 
U Slunju je održano posljednji turnir Prvenstva Hrvatske za ovu godinu i to za seniore i juniore u disciplinama full i light kontakt, te u kick lightu za starije kadete. Iz Dugog Rata su u full kontaktu nastupili Zvonimir Čikotić u superteškoj kategoriji +91kg, te junior Mario Ravlić u kategoriji -71kg. Zvonimir Čikotić je postao novi državni prvak u full contactu pobijedivši u finalu Hrvoja Ujevića iz splitskog Mornara. Mario Ravlić pobjeđuje u borbi u osmini finala, ali nažalost gubi dvoboj u četvrtfinalu te ostaje bez medalje. Čestitamo obojici boraca poniklih u našem klubu, KBK Dalmacija Dugi Rat i njihovim trenerima.
 
U subotu je u Benkovcu održan treći ciklus državnih kickboxing prvenstava u tatami disciplinama light contact za starije kadete, point fighting i kick light za juniore, te ring disciplini low kick za seniore. Sudjelovalo je ukupno 318 natjecatelja iz 62 kickboxing kluba. Na prvenstvu su u svojim dsciplinama nastupila i tri dugoraćana. Dino Sudić i Tomislav Čikotić u low kicku te junior Leo Brčina u kick lightu. Tomislav Čikotić je u polufinalu kategorije +91kg  nokautom u drugoj rundi pobijedio Petra Drežnjaka iz splitskog Mornara, a u finalu je pobijedio Antu Širića iz Spartan gym-a te tako obranio naslov državnog prvaka u low kicku. Dino Sudić je postao državni prvak u kategoriji do 60kg pobijedivši u finalu Kristiana Kolaja iz Opatije. Mladi junior Leo Brčina je izgubio prvu borbu. Čestitamo našim borcima na izvrsnim sportskim rezultatima! No to nije sve, na državnom natjecanju održanom prije dva tjedna u Opatiji dugoraćani su također ostvarili mizvrsne rezultate. Josip Vrkić je u disciplini kick light za seniore do 84 kg osvoji izvrsno 2. mjesto, Karlo Tomić u disciplini kick light za seniore do 84kg 3.mjesto, a juniori Leo Brčina i Mario Ravlić su nastupili u diciplini low kick u kategoriji do 71kg ali su ostali bez osvojenih medalja.
 
Proteklog vikenda održana su najtecanja Hrvatskog kickboxing prvenstva u Osijeku. U odličnoj organizacija kluba domaćina KBK "Sveti Duh" iz Osijeka pod vodstvom Tomislava Bilandžića na prvenstvu je sudjelovalo 299 natjecatelja iz 58 klubova – članova Hrvatskog kickboxing saveza. Već tradiconalno, dugoratski borci ponikli u Kickboxing klubu "Dalmacija" Dugi Rat, a koji sada treniraju i nastupaju za KBK "Ameno" iz Splita, vratili su se kućama s novim uspjesima, novim naslovima i medaljama. Tomislav Čikotić u K-1 +91 kg seniorskoj kategoriji osvojio je prvo mjesto. Isti uspjeh, prvo mjesto i naslov seniorskog državnog prvaka, osvojio je i Dino Sudić u kategoriji -60kg. Čestitamo našim sumještanima i na ovom sportskom uspjehu.