Dugoratsko ljeto: Dugoračka Olimpijada

U subotu, 17.08.2019, u 18 sati počinje Dugoračka Olimpijada, Jadranski susreti "Tvorničara", tradicionalna sportsko-zabavna dugoratska ljetna manifestacija, igre mladih "feroleguraša"..  ma kako je nazvali to je tradicionalna manifestacija Dugoratskog ljeta koju nestrpljivo iščekuju svi mladi i svi koji se tako osjećaju, a koju priređuje udruga "Tvornica" Dugi Rat i njeni sve malobrojniji aktivisti..
I ovog će se lita Dugoračka Olimpijada održati na dugoratskoj rivi, put Orija, kod "Wibit" morskog poligona obitelji Tomić, gdje će se i ove godine održati većina natjecanja. Naravno, i ove godine za osmišljavanje zabavno-rekreativnih igara i morskih (i kopnenih) ludorija osmišljava tim "ludih" Tvorničara, naša Rake, Stijepko, Ruža, Jale Brat, Tončica, Ana, Ivana, Čara, Josipa, Vice, Slavo, Tomo, a možda svrati dat ruke i Toni.. i ostala vesela ekipa jedine dugoratske udruge "opće prakse". 
Bit će tu svega čega se isti domisle, a lani su to bile disciplina "Morski poligon" za pojedince i mješane timove, atraktivna timska igra "Idemo na plažu" u kojoj je cilj obući na sebe sve moguće plažne rekvizite koje su Tvorničari uspjeli nabaviti: peraje, rukavice, masku s disalicom, šlauf, balun za picigin, balun za odbojku, flamingose, male,.. pa tako "obučen" i za plažu spreman svladati poligon, te svući sve plažne rekvizite sa sebe i pomoći kolegi iz tima da se obuče.. Djeca su i lani najviše iščekivala igru "Kanaderi vodonosci" za koji prijave obično planu već dan prije!
U off i revijalnom dijelu programa i ove godine zaplesati ćemo s Zumba djevojkama. U glazbenom programu tijekom natjecanja zabavljati će nas popularni DJ Zvone, program će voditi meštrica od ceremonije Ivana Giove Župa, a nakon završetka natjecanja i gašenja Olimpijske vatre slijedi after party u popularnom "Pino" baru na plaži uz DJ Mad Froe i vesele bongose ili saksofon. Spomenimo još da će i ove godine "montažne tribine" za gledatelje Dugoračke Olimpijade biti sam rub dugoratske rive, "kušin" stine na obliženjem mulu i "bašta" obližnjeg "Pina" u čijoj će se "mix-zoni" moći družiti, navijati, veseliti i osvježavati žedni navijači, članovi timova, novinari svih viđenijih medijskih kuća, VIP posjetitelji ovog spektakla (dolazi i Višnja) i naši dragi turisti koji su u Dugi Rat ovog ljeta pohrlili iz više od 77 zemalja svijeta..
Vidimo se u subotu na Dugoračkoj Olimpijadi!

dugoratska olimpijada

Povezani članci

Who's Online

We have 206 guests and no members online