Omiš: Humanitarni koncert za zakladu 'Ana Rukavina'

Gradsko društvo Crvenog križa Omiš i skupina volontera i humanitaraca u četvrtak, 5. prosinca 2013. s početkom 19:30 sati u kongresnoj dovorani hotela "Plaža" u Omišu organiziraju humanitarni koncert za zakladu "Ana Rukavina" na kojem će nastupiti klape Mriža, Kampaneli i Pasika, Ivo Amulić i skupina "Vox Box" u akustičnom  izdanju. Cijena ulaznice je 50 kn, a možete ih nabaviti na recepciji hotela. Vidimo se! ...

KONCERT U OMIŠU

Piše: Ana Stejskal
Izvor: GDCK Omiš


Pismo Ane Rukavine "Želim život" 2007. godine potaknulo je više od 350 građana grada Omiša na sudjelovanje u akciji upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Nadahnuti nesebičnim odazivom sugrađana na akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Gradsko društvo Crvenog križa Omiš i skupina volontera i humanitaraca Grada Omiša ove godine su odlučili organizirati humanitarni koncert te iznosom prikupljenim od prodaje ulaznica poduprijeti rad Zaklade Ana Rukavina.

Prikupljena sredstva donirat će se za troškove HLA tipizacije prikupljenih uzoraka krvi koja je neophodna nakon upisa darivatelja u Registar.  

Humanitarni koncert će se održati u četvrtak, 5. prosinca 2013., u 19,30 sati u kongresnoj dvorani Hotela Plaža u Omišu. Cijena ulaznice je 50,00 kuna, a mogu se kupiti na recepciji hotela Plaža.

Vox Box i monika

Na koncertu će nastupiti muške klape Mriža iz Splita i Pasika iz Kostanja, mješovita klapa Kampaneli iz Donjih Kaštela, vokalno-instrumentalni sastav Vox Box iz Omiša, pjevač Ivo Amulić, voditeljica  Edita Lučić Jelić.

Svi sudionici koncerta odrekli su se honorara u korist Zaklade.

Vidimo se četvtak navečer u Omišu.

koncert ana rukavina

Povezani članci

Who's Online

We have 82 guests and no members online