Valentinovo: Pjesnička večer uz klavir

Mogu li poetski recitali uz klavirsku pratnju usred dosadne veljače (karnevalske ludosti i fešte tek nam slijede) u malom turističkom "gradiću duhova" privući u "školu na rubu gradića" domaću publiku i koju zalutalu furešticu, sve one romantičare i ljubitelje lijepe riječi koji se nisu prigodno raspršili po restoranima "slaviti ljubav" sa svojim zakonitima ili, bolje, s onima koje vole?
Ajmo probati...
Udruga Tvornica Dugi Rat u suradnji s udrugom Vlaho Bukovac iz Splita i Osnovnom školom Jesenice povodom Valentinova priprema pjesničku večer koja će se održati u petak, 14.2.2020. s početkom u 18:45 sati u atriju škole na Oriju. Uz klavirsku pratnju učenika naše škole uživati ćemo u stihovima pjesnikinja Dragice Samardžija, Marije Korolija i Radmile Pinterić.

klavir u OŠ Jesenice

U novoj školskoj godini učenike OŠ Jesenice u atriju škole dočekao je pravi, pravcati - koncertni klavir!

Vrijedna je to donacija amaterske udruge "Putalj" iz Kaštel Sućurca, na čemu im od srca opet čestitamo, uspješno je realizirana zahvaljujući prijatelji(ca)ma škole, marljivoj tajnici i ravnatelju škole te velikoj logističkoj pomoći djelatnika Vlastitopg pogona Općine Dugi Rat.

Sasvim funkcionalni koncertni klavir je u našoj školi, uštiman je i samo čeka na prve velike koncerte naših talentiranih i marljivih učenika.

Povezani članci

Who's Online

We have 200 guests and no members online