Krilo se budi (2)

Još jedan lijepi, aktivistički, ekološki petak dogodio se Krilu. Krenulo se opet u akcije čišćenja luke i okoliša s dva fronta. Inicijativa mještana "Krilo probudi se" organiziralo je novu ekološku akciju, a Duje Ercegović uz potporu Udruge Porat - Krilo Bajnice svoju. Na kraju je ipak svima bio bitan samo jedan cilj - da nam misto bude čisto. Ili barem što čistije. Što jedna ekipa, a što druga, skupila se ogromna količina otpada i smeća. Svi komorini su ošišani, trava pokošena i stavljena je velika ankora na ulaz u Krilo..
Inicijatori i ove eko akcije ponosni su i zahvalni svim mještanima, frakcijama, udrugama i inicijativama koje su se odazvale pozivima na eko-akciju. Općinski komunalci odvesti će prikupljene grane, a udruga smeće. Nadaju se da će ulaz u luku nadaleko čuvene Kriljanske flote, gdje su komorini i igralište, biti uredan i čist, a da će ga općinski komunalci češće održavati. Iako je to na Krilu pravi sizifovski posao. Ujutro očistiš, navečer "lole" već nabace novi otpad i smeće. I tako od stoljeća sedmog..
- Lijepo bi bilo da ne bacamo više smeće gdje nam padne na pamet, jer ga na kraju opet sami moramo pokupit i uklonit - apeliraju u Inicijativi mještana "Krilo probudi se". Jer samo svi skupa možemo postići da nam Krilo i luka budu čisti i uredni! I naša ostala mala mjesta, dodali bi.

Izvor: FB Inicijativa mještana "Krilo probudi se"

Krilo se budi

Krilo se budiKrilo se budi

Krilo se budi

Krilo se budi

Povezani članci

Who's Online

We have 88 guests and no members online