Valentinovo uz komediju Zavodnici

Teatar MALI PRINC Omiš, koji je ove godine i službeno postao profesionalno kazalište, u koprodukciji sa KD Ritam igre daruje publiku za Valentinovo hit komedijom "ZAVODNICI". Predstava će se odigrati u prostorima nekadašnjeg Glagoljaškog sjemeništa na Priku u nedjelju, 14.02.2021. s početkom u 20 sati. Glume Ivan Baranović i Ivana Giove Župa, dramski umjetnici. Ulaz je slobodan, a ni izlaz se ne naplaćuje. Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen, a obavezno je i nošenje zaštitnih maski za lice.
U središtu pozornosti komedije 'Zavodnici' je ministar koji tragajući za izgubljenom ljubavnom strašću pribjegava razno-raznim fantastičnim igrama i utjelovljuje različite likove poput Tarzana, rock zvijezde ili perača prozora, a sve da bi probudio erotski duh iz boce ili davno pokopanu bračnu strast. To je tipična strastvena i duhovita analiza ustaljenosti bračnih rituala u kojima njihovi protagonisti uzaludno pokušavaju iznova prepoznati strast.

Prije kazališne predstave u susjednoj Galeriji AZ pri Centru za kulturu Omiš priređuje se izložba mlade splitske umjetnice Mihaele Erceg "Di si bija '21?”. Otvorenje izložbe je u 19 sati.

Izvor: CZK Omiš

Zavodnici

Igraju: Ivan Baranović, Ivana Giove Župa.
Oblikovatelj svjetla i tona te scenografije: Miho Dolina
Stručni suradnik i izbor glazbe: Petar Buljević
Fotografija: Željko Šunjić
Plakat: Vice i Julija Tomasović
 

zavodnici

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online