Političar: Komedija Slavka Sobina u subotu u Lori

Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar - samo su neki od političkih slogana iz kazališne komedije 'Političar' koja pokazuje kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike, kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog hrvatskog političara? Dok lijeve, desne i one 'srednje' stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, mladi splitski glumac Slavko Sobin pokušati će utjeloviti u ovoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj - ugrabiti fotelje.
Predstava igra u dvorani Lora u subotu, 26. siječnja, s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 70 kuna, a u prodaji su na blagajni Lore (od 21. siječnja u radnom vremenu od 15 do 19 sati) te na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Izvor: Dalmatinski portal

Online ulaznice mogu se kupiti u sustavima croatia-tickets.com i ulaznice.hr. Rezervacija ulaznica vrši se na broj 091 528 4304 i na FB stranici Amadeus events.

Političar: Komedija Slavka Sobina 26. siječnja u Lori

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online