Jesenice Open, dan treći

jesenice balun Minutom šutnje za našeg preminulog prijatelja Luku Ivaniševića, inače po mnogima najboljeg nogometaša Jesenica svih vremena, počeo je treći natjecateljski dan malonogometnog turnira JESENICE OPEN 2012. Danas su se odigrale zadnje dvije utakmice prvog kola, te 4 utakmice drugog kola. Plejići predvođeni Lukom Bradarićem lako su ušli u četvrtfinale, kao i Mario Bartulović (nogometni pjesnik) i njegovi momci. Veliku borbu za četvrtfinale vodili su Dežulovići, i još jednom pokazali da je marljivost, upornost i trud, formula njihova uspjeha. U četvrtfinalu je i Ivo Žilić i njegovi puleni, i to zlatnim golom Frane Ercegovića, kojim je rastužio Boru Mladina i njegove fantaziste. Najveći događaj dana, svakako je bila utakmica braće Mandurić predvođena trenutno najboljim malonogometašem u Jesenicama (i šire) Dujom Klarićem, protiv braće Nene i Nevena Klarića, Renata i Ante Zemunika, te Bruna ZAX-a Zakarije.

JESENICE OPEN 2012.

Izvor: Udruga Jesenice

U utakmici u kojoj su kladionice 80 posto šanse davale Mandurićima, u neverojatno brzoj i agresivnoj igri, bez i jednog jedinog grubog prekršaja, suvopotočki nogometni biser Neven Klarić i ekipa, potpomognut danas (do sada igrač turnira) Brunom ZAX Zakarijom, glatko su pobjedili 8:3, i najavili velike dozege. Poseban osvrt zaslužila je igra Bruna ZAX Zakarije, koji je izuzetno vještim golovima i asistencijama, donio onu prevagu na stranu njegove momčadi.

Natjecanje se nastavlja u srijedu, 01.08.2012. godine, u 21,00 sati, kada će se održati preostale 4 utakmice drugoga kola.

Posebno će biti interesantno vidjeti, da li će DICA ORIJA nastupiti u istom sastavu, ili..


NAJAVA DANA

Danas u 19,00 sati nastavljaju se novi balunjerski ogledi na malonogometnom turniru JESENICE OPEN 2012. Izdvajamo nastup veterana Orkana predvođenih Tonćem Dežulovićem, te ekipe braće Klarić (zadnje uzdanice Suhog Potoka). Molimo sve učesnike da sportskim ponašanjem uveličaju trenutke u starom selu Jesenice, te da minutom šutnje prije svake utakmice odaju počast preminuloj jeseničkoj nogometnoj legendi Luki Ivaniševiću.

Povezani članci

Who's Online

We have 70 guests and no members online