Hrvatski Dragovoljac - Metković 1963 35:28

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK METKOVIĆ 1963  35:28 (17:11). Krenili su Dragovoljci u utakmicu kao zadnji k*, kao Hajduci jučer protiv Slavena, što gosti iz Metkovića koriste i učas vode 0:3. Trener Frane Zolja, pardon, Pleić, odmah zove time-out i nakon jezikove juhe Dragovoljci su se vratili na parket solidno popunjene omiške sportske dvorane odlučni odigrati kako to oni znaju. Rečeno, učinjeno! U samo par minuta, zahvaljujući obranama Glavaša (skinuo tri sedmerca!) i koncentriranijem napadu, a potom i vrlo dobrom igrom u obrani, Hrvatski Dragovoljac preokreće rezultat u svoju korist i vodi 8:5. Obrana je na nivou, napad također, ima tu, naravno, i grešaka koja će neka bolja ekipa znati kazniti, no sinoć je rezultat samo rastao u korist Dragovoljca koji na poluvrijeme odlazi s prednošću 17:11. U drugom poluvremenu su domaći rukometaši znalački u potpunosti kontrolirali igru i rezultat, a trener je svima na klupi dao priliku i minutažu odigarati svoju dionicu. Na kraju rezultatska golijada i konačnih 35:28 na semaforu nakon zvuka sirene. Bravo Dragovoljci! Spomenimo još rezultate ekipa s kojima se Hrvatski Dragovoljac bori za vrh tablice. Split (+1) je na svom parketu izgubio od Kaštela, a lider Mladi Rudar (+3) kod kuće pobijedio Biograd gdje u idućem kolu gostuju Dugoraćani.

NAJAVA UTAKMICE

Hrvatski Dragovoljac - Metković 1963

U subotu, 24.2.2018. s početkom u 20 sati u dvorani na Ribnjaku na megdan Hrvatskom Dragovoljcu dolaze Neretvanski rukometni gusari iz Metkovića 1963.

Nakon suza u Gospinom polju, eto prilike da naši rukometni dragovoljci u 13. kolu 1.HRL  toplim srcem, hladnom glavom i dobrom igrom na domaćem parketu svojim vjernim navijačima opet izmame osmijehe na lice.. ili barem suze radosnice.

Povezani članci

Who's Online

We have 217 guests and no members online