Premijerka Kosor u idući petak svečano otvara nastavak radova na sanaciji Tvornice?

premijerka KosorS kojim je žarom premijerka Kosor krenula na predizbornu turneju Hrvatskom stvarno bi me začudilo da u idući petak, ako ne i prije, svečano ne otvori tvorničku kapiju i opet pokrene sanacijski pogon u Dugom Ratu i da u društvu desetak resornih ministara iz najužeg Vladinog kruga i barem dvadesetak upicanjenih državnih tajnika za predizborna istraživanje ruda i svečana otvaranja (g)radilišta ne propusti radnike "Colliga" na njihova privremena radna mjesta u krugu bivše Tvornice, popuši lulu mira s vlasnicima "Projekt Uvale", a drugu (Dolačku) smjenu pred zvuk sirene počasti turom piva u "Oaze" i kiflićima u obližnjoj pekari složne braće ...


PREDIZBORNE VIJESTI

Premijerka Kosor u idući petak svečano otvara tvorničku kapiju?

Piše: Mladen Banović
Foto: Jutarnji List, Novi List

Dok premijerka u društvu načelnika Roglića i omiškog mu kolege Škaričića, te oveće svite novinara bude evocirala uspomene na dugogodišnju vladavinu HDZ-a, obilježenu pravim procvatom tercijarnog sektora gospodarstva naše male Općine, ministar Fuchs će u Oriju ništa manje svečanije uz pjesmu dječje klape "Jidro" i asistenciju pet-šest bivših školskih ravnatelja-neimara otvoriti školsko-mjesnu sportsku dvoranu "Dr. Franjo Tuđman", izgrađenu u rekordnom roku sredstvima privučenim iz pretpristupnih fondova EU.

premijekra Kosor

Negdje u poluvremenu prvog sportskog događaja u novoj dvorani, domu Dugoratskog rukometa, košarke, odbojke, dvoranskog nogometa, i vaterpola za kišnih zimskih dana, usred napetog  malonogometnog sraza veterana Orkana i Hajduka, održati će se natjecanje u tricama i kučinama u kojem će sudjelovati lokalni stranački prvaci i zavisni vijećnici.

Potom će svita dužnosnika i lokalno-stranačkih doprvaka krenuti u obilazak gospodarske zone na Glavici i industrijskih pogona Dugo...Omiškog "Studenca" i tehno vjetro parka "Promaja". Premijerka će posjet Glavici iskoristiti i za kraći posjet najpoduzetnijem dugoratskom malom poduzetniku, vlasniku obrta "Dalmacija" i njegovim meštrima od zanata, kojima će uručiti nagrade Hrvatske obrtničke komore.

Nakon silaska s Glavice po službenom protokolu planiran je kraći posjet najljepšoj šljunčanoj plaži u okolici, biseru dugoratskog "sun & sea" turizma, te nešto duži radni domjenak s lokalnim dužnosnicima i simpatizerima uz peku u nadaleko čuvenom restoranu.

jadranka kosor

Ako premijerka nakon cjelodnevnog predizbornog posjeta Dugom Ratu poželi i produžiti boravak u našem malom mjestu, predsjednički HDZ apartman u Samačkom hotelu je spreman ugostiti najdražeg gosta.

Povezani članci

Who's Online

We have 229 guests and no members online