22. Tjedan restorana

Otkad se prije 10-ak godina manifestacija Tjedan restorana počela odvijati i kod nas, dobili smo priliku otići u mnoge restorane koje možda inače nikad ne bismo posjetili, a pristupačna cijena menija s tri slijeda daje nam priliku isprobati brojna zanimljiva jela u deset dana hedonističkog uživanja u lipim zalogajima.
Na ovom izlasku iz čudnih i drugačijih vremena i povratku uobičajenom načinu življenja i dolasku novog lita, 22. Tjedan restorana održati će se od 18.6. do 27.6.2021. Cilj akcije je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.
Idućih deset dana imamo priliku uživati u jelima po cijeni od 100 i 125 kuna za tri slijeda. Većina restorana u ponudu ima uključenu i čašu vina ili aperitiv. Ove godine akciji se vratila Kaštil Slanica, te po prvi put restoran "The River" hotela Nestos na Duće Rogaču. Eto lijepe prigode da se opet malo podružimo s najdražima uz pjatance lipe spize i čaše veselja. Vidimo se...