'Spliting' je sve radove na dućkoj kanalizaciji obavio prema projektu

Nakon teksta o čudnovatom načinu izgradnje sekundarne kanalizacijske mreže u Dućama, odnosno radovima započetim u predizborne svrhe prije nego je primarna mreža atestirana i prije nego je dobila uporabnu dozvolu, reagirao je Ante Jukić, direktor tvrtke ‘Spliting’ koja je obavila radove na primarnoj mreži. Jukić tvrdi kako je njegova tvrtka sve ugovorene radove obavila u ugovorenom roku, sukladno građevinskoj dozvoli i projektnoj dokumentaciji, te ne želi da ga se, kako kaže, upliće u lokalnu izbornu kombinatoriku. - O ‘Splitingu’ ne ovisi datum zakazivanja tehničkog pregleda i ishodovanje uporabne dozvole, a radovi nisu, kako se navodi u članku, obavljeni traljavo, pa tako i šahtovi (s poklopcima koji klapaju kada preko njih prijeđe vozilo, op.a.) imaju odgovarajuću atestnu dokumentaciju...

SPLITING KAŽE

'Spliting' je sve radove na dućkoj kanalizaciji obavio prema projektu

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

RogačPrema Jukićevim riječima i sporni incidentni ispust na Rogaču, koji završava uz samu obalu, na dubini od pola metra, izveden je prema projektnoj dokumentaciji.

- Istina je da ‘Spliting’, baš kao i sve građevinske tvrtke na ovome području, ima novčanih problema, ali ‘kleknuće’ i ‘more dugova’ ipak su preteške riječi - zaključuje Jukić.

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online