I Dugoraćani će u omišku dvoranu?

vizualizacija sportske dvorane na RibnjakuNakon što je omiški gradonačelnik Ivan Škaričić u izjavi za "Slobodnu Dalmaciju" najavio moguće partnerstvo s Općinom Dugi Rat u financiranju sportske dvorane, čija izgradnja za desetak dana počinje na predjelu Ribnjak, oglasio se i dugoratski načelnik Jerko Roglić. - Ostao sam iznenađen kad sam u vašim novinama pročitao izjavu gospodina Škaričića jer do sada o toj temi nismo razgovarali. Ipak, ideja mi se, ovako na prvu ruku, čini zanimljivom - kaže Roglić ...

PARTNERSTVO ZA DVORANU

NAČELNIK JERKO ROGLIĆ NE ODBIJA ŠKARIČIĆEVU IDEJU

I Dugoraćani će u omišku dvoranu?

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Jerko RoglićOmišu bi novčana injekcija dobro došla s obzirom da će za završetak sportske dvorane, nakon što svoj dio u potpunosti isplati suvlasnik Hrvoje Milavić, odnosno njegova tvrtka "Josa nekretnine", trebati namaknuti još oko milijun eura.

Škaričić tvrdi kako to neće biti problem, no s Dugoraćanima, s brojnim uspješnim sportskim klubovima koji treninge i utakmice održavaju uglavnom u Splitu, sve bi bilo znatno lakše.

- Naša školska sportska dvorana još je u planovima i tko zna kada će biti izgrađena, tako da me inicijativa iz Omiša itekako golica. No, nije na meni da odlučujem, o svemu svoj sud moraju dati općinski vijećnici, a, naravno, treba vidjeti i kakav bi to bio aranžman u kojemu bismo eventualno sudjelovali - zaključuje Jerko Roglić.

Povezani članci

Who's Online

We have 306 guests and one member online

  • admin