Advent u Podstrani

Drugi adventski tjedan u Podstrani započeo je paljenjem druge adventske svijeće. Adventsko slavlje nastavit će se, naravno, i čitavog tjedna. Dođite na Petrićevo i pridružite nam se u dobru raspoloženju! Svake večeri imate prigodu pronaći nešto za sebe i po svom ukusu.
U ponedjeljak, 5. prosinca, u sklopu after work eventa, u navijačkom korneru u 16h pratimo utakmicu Hrvatska – Japan, a nakon utakmice koncert MIRO BOEM & Aritmija bend.
U utorak, 6. prosinca, slavimo blagdan sv. Nikole uz prigodnu dječju predstavu Blagdanske ludorije. Dođite!
U srijedu, 7. prosinca, uživat ćemo u klapskoj pjesmi. Dođite na Klapsku večer.
U četvrtak, 8. prosinca, slušamo svima dragu evergreen glazbu, a u 19h nastupa DJ Vjeko Liksonix.
U petak, 9. prosinca, zabavljat će nas Euforia band. Koncert počinje u 19h.
U subotu, 10. prosinca, program je posebno bogat. Dovedite mališane na dječju predstavu Čarobna zima, zakazanu u 17h.
Luna-park i navijački korner otvoreni su neprestano, na radost mališana i navijača. Zabavite se i navijajte u društvu! Dođite na Petrićevo i uživajte u tjednom programu koji su za vas pripremili Općina Podstrana i Turistička zajednica općine Podstrane! Svakako pratite njihove web-stranice i budite na vrijeme obaviješteni o eventualnim izmjenama programa.
Na dobro nam došlo došašće!

Advent u Podstrani

Izvor: TZ Podstrana

Adventsko raspoloženje u Podstrani, koje je započelo paljenjem prve adventske svijeće u prvoj nedjelji došašća, nastavlja se. Dođite na Petrićevo i pridružite se u blagom slavlju. Povedite i mališane, jer luna-park ih čeka! Sinoć smo u navijačkom korneru zajedno pratili utakmicu Hrvatska – Belgija i slavili poslije, a večeras, u petak, 2. prosinca, zabavljat će nas popularni dugoračanin Vedran Roguljić & band. Početak koncerta pomaknut je, zbog hladnoće, sat ranije pa se umjesto u najavljenih 20 h, očekuje u 19 h.

Subotnji je program posebno bogat. Dovedite mališane na dječju predstavu Novogodišnji poštar, zakazanu u 17 h.Koncert MIRO BOEM & Aritmija bend također je pomaknut sat ranije. Slušat ćemo ga od 19 h. U svetu nedjelju, 4. prosinca, palimo drugu adventsku svijeću, simbol mira, uz nastup zbora mladih župe Gospe u Siti.

Dođite na Petrićevo i uživajte u tjednom programu koji su za vas pripremili Općina Podstrana i Turistička zajednica općine Podstrane! Na dobro nam došlo došašće!

Povezani članci

Who's Online

We have 120 guests and no members online