Hrvatski modni startup Myrio pozvan u Silicijsku dolinu

Myrio, Ivana MaršićMyrio, hrvatska tvrtka koja je razvila digitalnog asistenta za kupnju, izabrana je među više od stotine tvrtki iz cijeloga svijeta da bude jedna od prvih 5 startupa u AF Acceleratoru, novom akceleratoru koji se specijalizirao za modnu industriju, u svjetskom središtu IT industrije – u Silicijskoj dolini. Točnije, u Redwood Cityju, gradu u kojem i Oracle ima svoje sjedište. Myrio – 'multimedijano rješenje za unaprijeđenje procesa kupovine' je hrvatsko softversko riješenje Ivane Maršić iz Podstrane, osnivačice Myria i njenog tima, koje prodajnim lancima omogućuje znatno povećanje prodaje kroz 'cross i up sell' te krajnjim kupcima olakšava proces kupovine i donošenje odluke o kupovini kroz novo i zabavno iskustvo u samom dućanu ...

MYRIO IVANE MARŠIĆ

Hrvatski modni startup pozvan u Silicijsku dolinu

Izvor: Poslovni dnevnik
Foto: Myriosolution.com i drugi

ivana maršićTvrtka je to u koju su investirale dvije članice Cranea, Udruge poslovnih anđela u Hrvatskoj. Nakon uspješnog pilota u Diesel trgovini te uspješne implementacije aplikacije u Avenue Mall-u na velikom multi-touch ekranu u obliku iPhone-a tvrtka je spremna za daljnji proces prodaje i implementacije digitalnog asistenta u kupovini korisnicima van okvira same Hrvatske.

- Poziv AF akceleratora ćemo prihvatiti te provesti najmanje 3 mjeseca u Silicijskoj dolini jer je to izvrsna prilika da budemo na programu koji je specijaliziran za određenu industriju tako da nam boravak u Silicijskoj dolini zasigurno može pomoći u ostvarenju kontaktata sa potencijalnim partnerima i realizaciji implementacija kod korisnika, kaže Ivana Maršić, osnivačica Myria za koji je već dobila nekoliko nagrada. Među ostalim i BICRO-vu pomoć u daljnjem razvoju proizvoda.

Gordana Popović, koja se nedavno uključila u Myrio tim, posebno ističe da je poziv u Silicon Valey došao u pravom trenutku, baš kada je potpisan partnerski ugovor sa Zensar Technologies (www.zensar.com) jednom od 10 najvećih Indijskih IT tvrtki koja je posebice fokusirana na američko tržište.

myrio rješenje

Zensar je uključio Myrio u svoj portfelj te će biti partner pri implementaciji proizvoda korisnicima koji kupe Myrio sistem.

Žene osnivačice IT startup-a su zaista u manjini u svjetskim razmjerima tako da ovaj poziv u Silicijsku dolinu ukazuje na to kako se sve više odaje priznanje ženama sa inovativnim idejama koje se odluče krenuti ovim zanimljivim ali i teškim putem.

Kompletno Myrio rješenje se sastoji se od sljedećih logičkih komponenti:

- aplikacija na touch screen-ovima i tabletima u trgovinama i garderobama;
- mobilna aplikacija za prodavače koja omogućujeistovremenu interakciju s kupcima u garderobama;
- interaktivni izlog u cilju stimulacije kupaca da posjete trgovine i dobiju pravovremene promocije na odabrane artikle;
- mobilna aplikacija za kupce s ciljem stimulacije kupaca da uđu u trgovine i realiziraju kupovinu uz personalizirane promocije,
- administracija i konfigurator ‘oufit builder’;
- izvještavanje i statistika;
- marketing modul; web aplikacija s profilom kupaca uz mogućnosti kreiranja svoje garderobe te kao takvo predstavlja potpuno inovativno rješenje u globalnim razmjerima.

myrio solutions

Myrio trenutačno radi na unaprijeđenju postojećih funkcionalnosti i uvođenju novih funkcionalnosti, a uskoro će biti lansirane nove verzije za iOS i Android platforme.

myrio solutions

Povezani članci

Who's Online

We have 331 guests and no members online