Krediti za razvoj poljoprivrede i agroturizma

Slavo KadićŽupanija Splitsko-dalmatinska objavila je natječaj za provedbu Programa kreditiranja razvitka poljoprivrede i agroturizma u županiji za 2011., na kojemu se mogu natjecati i mještani naše Općine, fizičke i pravne osobe, vlasnici odnosno korisnici poljoprivrednog zemljišta i gospodarskih objekata koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Minimalni iznos pojedinačnog kredita iznosi 40 tisuća kuna, osim za posebno određene kategorije, dok je maksimalni iznos 1,5 milijuna kuna. Rok otplate kredita je od devet mjeseci do sedam godina ...


ŽUPANIJA ZA KREDITE OD 40.000 DO 1,5 MILIJUNA KUNA

Natječaj za program kreditiranja razvoja poljoprivrede i agroturizma

Izvor: Dalmacija.hr, Slobodna Dalmacija

Posebnim pravilnikom propisano je da će se kreditirati stočarska proizvodnja, voćarstvo i vinogradarstvo, proizvodnja povrća i cvijeća u zaštićenom prostoru, sjemenarstvo i rasadnička proizvodnja, akvakultura i gospodarski ribolov, poljoprivredna oprema i mehanizacija, čuvanje i prerada poljoprivrednih proizvoda i prerada ribe te programi razvitka turizma na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.

Obitelj Kadić

Minimalni iznos pojedinačnog kredita iznosi 40 tisuća kuna, osim za posebno određene kategorije, dok je maksimalni iznos 1,5 milijuna kuna.

Rok otplate kredita je od devet mjeseci do sedam godina, u što nije uključeno razdoblje počeka, a poček je do tri godine.

Kamatna stopa na kredite za strateška područja iznosi tri posto, a za ostala područja pet posto.

Prijave za ovaj natječaj podnose se Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvitak i europske integracije, 21000 Split, Domovinskog rata 2, s naznakom “Prijava za natječaj za razvitak poljoprivredne proizvodnje i agroturizma”, preporučenom pošiljkom ili se mogu donijeti na protokol Županije.

vinogradi Kadić

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online