GrowIT natječaj za financiranje razvoja projekata IT startupa

ICT županija pokreće GrowIT – zanimljivi natječaj za financiranje razvoja projekata IT startupa, kao novu mjeru u nizu mjera za razvoj dalmatinskog IT startup ekosustava. Ukupni iznos natječaja je malo manje od 1M kn i provodi se kroz dvije mjere. Evo najvažnijih detalja mjera:
Mjera 1 - Sufinanciranje pripreme i provedbe razvojnih IT projekata u inicijalnoj fazi razvoja. Glavni cilj je poticanje izrade prototipa i cjelovitog tržišnog koncepta inovativnih IT proizvoda. Prijavitelji mogu biti obrt, jdoo, doo starosti do 2 godine sa sjedištem unutar SDŽ (može se i prebaciti sjedište). U procesu selekcije izdvojit će se 15 tvrki od kojih će najboljih 8 kroz finalni filtar podijeliti ukupno 420.000 kn (prvi 70k, ostali po 50k.
Mjera 2 - Sufinanciranje daljnjeg rasta i razvoja IT projekata. Glavni cilj je razvoj naprednih funkcija postojećih IT proizvoda i poticanje poduzetnika na rast i razvoj vlastitih IT poduzeća/obrta te plasman proizvoda i usluga na tržište. Prijavitelji mogu biti obrt, jdoo, doo starosti 2 do 5 godina sa sjedištem unutar SDŽ (može se i prebaciti sjedište). U procesu selekcije izdvojit će se 6 tvrki od kojih će najbolje 3 kroz finalni filtar podijeliti ukupno 550.000 kn (prvi 250k, drugi 200k, treći 100k).
Prjave idu kroz online obrazac. Natječaj je otvoren 21.04.2021 i traje 10 dana. Detalji natječaja s kriterijima bodovanja i linkom za prijavu se nalaze ovdje.

Povezani članci

Who's Online

We have 141 guests and one member online

  • admin