Razvoj selektivnih oblika turizma – kulturni turizam, cikloturizam, enogastronomija

Turistička zajednica naše županije u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom studenog i prosinca 2018. godine planira održati radionice na temu Koordinacija aktivnosti sustava TZ (DMO), turističkih agencija (DMK) i ostalih dionika turističke ponude na razvoju turističkih proizvoda kulturnog turizma, cikloturizma i enogastronomije. Prirediti će se šest radionica koje će se održati u Hotelu Park Split, prva od njih počinje u utorak, 20.11. u 9:30 sati, a na kojoj će se govoriti o razvoju turističkih proizvoda kulturnog turizma. Stručne radionice namijenjene su zaposlenima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma, turističkim agencijama (komercijalisti, produkt menadžeri) te potencijalnim gospodarskim i drugim subjektima vezanim uz razvoj turizma.

Razvoj selektivnih oblika turizma – kulturni turizam, cikloturizam, enogastronomija

Utorak, 20.11.2018. i utorak, 27.11.2018.:

Koordinacija aktivnosti sustava TZ (DMO), turističkih agencija (DMK) i ostalih dionika turističke ponude na razvoju turističkih proizvoda kulturnog turizma.

Cilj radionica je identificirati teme, područja i aktivnosti koji do sada nisu obuhvaćeni razvojem složenih turističkih proizvoda, identificirati potencijalne nositelje posebnih kompetencija i ideja za razvoj novih turističkih proizvoda koji nedostaju u ponudi.

Ponedjeljak, 03.12.2018. i četvrtak, 06.12.2018.:

Koordinacija aktivnosti sustava TZ (DMO), turističkih agencija (DMK) i ostalih dionika turističke ponude na razvoju turističkih proizvoda cikloturizma.

Cilj radionica je identificirati i evaluirati razrađene ideje te ih doraditi, uskladiti i nadopuniti prema sugestijama prisutnih sudionika uz formuliranje prijedloga odrednica marketinškog plana za pojedine proizvode i linije turističkih proizvoda.

Ponedjeljak, 10.12.2018. i četvrtak, 13.12.2018.:

Koordinacija aktivnosti sustava TZ (DMO), turističkih agencija (DMK) i ostalih dionika turističke ponude na razvoju turističkih proizvoda enogastronomije.


Crtica o predavaču

Željko Trezner kao stručnjak aktivno sudjeluje u različitim projektima, stručnim vijećima i skupinama u području menadžmenta turoperatora i turističkih agencija, destinacijskog marketinga i menadžmenta te održivog turizma općenito. Ravnatelj je Centra za odgovorni turizam, predavač na Veleučilištu Vern i Visokoj školi Aspira te savjetnik Upravnog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija. Kao stručnjak s velikim poslovnim iskustvom uspješno integrira teorijske osnove u praktična rješenja koja su objavljena u brojnim priručnicima i stručnim člancima te prezentirana na mnogim radionicama, seminarima i konferencijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Who's Online

We have 267 guests and no members online