Lokalni izbori: Kompetencije, znanje i iskustvo, prije svega

Tonči BaukNastavljamo s predstavljanjem lista za svibanjske lokalne izbore na portalu. Motive za izlazak na lokalne izbore "Nezavisne liste Tonči Bauk - Dugi Rat" prenosimo ispod u cjelosti, a program i aktivnosti liste potražite na njenoj facebook stranici.

Dragi sumještani mislim da je vrijeme za promjene. Dosta je više šablonskih obećanja, planova te ispraznih priča i ciljeva. Za pokrenuti i kvalitetno odraditi projekte i ciljeve nije bitna samo volja, bitno je znanje i iskustvo.
Svoje stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo menadžera u telekomunikacijskom i građevinskom sektoru želim iskoristiti u svrhu podizanja kvalitete vođenja i poslovanja naše Općine.
Ne možemo i ne smijemo više dozvoliti trošenje proračunskih sredstava općine za realizaciju željenih projekata pored dostupnih nm sredstava iz EU fondova.
Znanjem i iskustvom kadrova upućenih u cjelokupan proces povlačenja sredstava i izrade projekata, možemo aplicirati sredstva za projekte kao što su pomorske luke, dječji vrtići, igrališta, kanalizacijski sustav, otpadne vode...
Naša Općina mora uključiti svoje poduzetnike i obrtnike koji su sposobni nositi se s ostvarivanjem projekata za razvoj i boljitak općine. Cilj mi je, dobijem li Vaše povjerenje, uključiti sve aktere u razvoj i revitalizaciju mjesta u gospodarskom i turističkom sektoru.
Znanje i iskustvo prije svega...

Nezavisna lista Tonči Bauk - Dugi Rat


 

Povezani članci

Who's Online

We have 376 guests and one member online

  • admin