Seminar s Mirkom Filipovićem - neponovljivo iskustvo!

Mirko Filipović održao je poslije svoje borbe u Tokiju u osmini finala K-1 World Grand Prixa K-1 i MMA seminar u Zagrebu za odabranih 50 polaznika. Našlo se među njima par iskusnijih boraca, trenera, ali i početnika. Svima im je jedna stvar zajednička, nakon seminara kojeg je organizirao naš dugoračanin Stipe Glavica - potpuno su oduševljeni. Umjesto da vam mi suhoparno opisujemo kako je bilo na seminaru, prenijet ćemo vam dojmove nekih od sudionika koji su zabilježeni na portalu fightsite.hr ...

KICKBOXING

Seminar s Mirkom Filipovićem - neponovljivo!

Seminar s Mirkom Filipovićem

Mirko "Cro Cop" Filipović je proteklog vikenda održao veliki seminar u Zagrebu na kojem je sudjelovalo 50 osoba i većina njih je potpuno oduševljena

Izvor: fightsite.hr

Seminar s Mirkom Filipovićem

"Kad te u svoju dvoranu pozove čovjek i borac poput Mirka Filipovića, ponudi ti trenirati s njim i njegovim timom, to je ostvarenje dječjih snova. To se ne može opisati riječima, ta sreća i radost, nema novca na svijetu koji može to zamijeniti. To je ostvarenje dječjih snova u ovom trenutku, sva patnja i bol na treninzima ispala je vrijedna, tada znaš da si na pravom putu, samo treba nastaviti živjeti za taj sport i uložiti svaku minutu, od toga nema veće motivacije!" - Rok Kokotec.

Seminar s Mirkom Filipovićem

"Što reći kako je bilo... Ludo, poučno, nezaboravno, mrvicu nestvarno i što se mene tiče neponovljivo. Novi ljudi, tehnika, pristup, viđenja sporta, treninga, prehrane, životnih filozofija... Smijeha kao u priči i dobre zabave. Ne znam što reći, osim ja bih opet. Znam da će me svi pitati kakav je Cro Cop. Mislim, svi sve znate kakav je, ali najviše me se dojmilo je to što je nestvarno jak!" - Toni Njirić.

Seminar s Mirkom Filipovićem

"Seminar s velikom legendom Mirkom Cro Cop Filipovićem je po očekivanju prošao sjajno, odlična ekipa momaka. Mirko kao Mirko, naravno genijalan, naučio nas je štošta. Zagreb vam je jedan divan i prelijep grad, pun zanimljivih i susretljivih ljudi i valja češće dolaziti ovamo" - Đorđe Klać.

Seminar s Mirkom Filipovićem"Odrađena tri treninga s velikim sportašem, uz njegove velike borbe, pobjede i poraze ovo je čovjek među ljudima. Nakon što  je objašnjavao način njegovog treninga i životne filozofije imam još bolje mišljenje o velikom Mirku. Nakon svake borbe kada bude mogao obećao je raditi seminare i pomoći mladim borcima besplatno jer smatra da je to njegova dužnost, prenositi znanje i meni je samo još porastao u očima!" - Marko Deša.

"Eto, završio je seminar koji je nažalost prekratko trajao. Kad se sjetim koliko sam puta htjela odustati, koliko dugo nisam jela, kakva me nervoza prala, a onda.... Sve je nestalo u petak u 11 sati. Veeeeliko hvala Stipi koje je sve vrhunski organizirao i hvala Mirku koji je imao strpljenja i za početnike (doduše, možda sam ja bila jedina). Ono što je ovaj seminar meni donio je volja da od sad treniram više i bolje i nadam se da ću to i postići" - Nataša Pendo.

"Prema očekivanjima K-1 i MMA seminar s Mirkom Filipovićem je završio odlično, premalo mjesta je na Facebooku da bi se opisalo zadovoljstvo, sreća i veselje svih "seminaraca", a naš instruktor je unatoč svojoj ozljedi neumorno dijelio svoje znanje i vještinu" - Stipe Glavica.

Seminar s Mirkom Filipovićem

Povezani članci

Who's Online

We have 485 guests and no members online