Croatia Airlines snizila cijene, krenuo Split City Break

City GirlCity Break ponuda koju su zamislili direktori turističkih zajednica Splita i Splitsko-dalmatinske županije, Vedran Matošić i Joško Stella je krenula. U suradnji s Croatia Airlinesom, turisti iz Londona, Zuricha, Beča, Beograda, Rima, Frankfurta i Munchena od travnja do 21. lipnja, te u post sezoni od 20.rujna do 25.listopada, gosti po povoljnijim cijenama dobijaju paket za trodnevni aranžman. Posebna turistička ponuda koja uključuje trodnevni boravak u gradu po povoljnijoj cijeni uključivala bi tzv. Split card za besplatan ulaz u muzeje, potom besplatne ulaznice za kazalište i razgledavanje grada ...

SPLIT CITY BREAK

Croatia Airlines snizila cijene, krenuo Split City Break

Piše: Živana Šušak Živković / DalmacijaNews
Izvor DalmacijaNews

StjuardesePo povoljnijoj cijeni jedan dan bi turisti otišli i na izlet. Hoteli koje se uključe u ovakvu ponudu, snizili bi cijenu smještaja. Nakon što je prvotno Croatia Airlines zeznula stvar s cijenom avio karte od 280 eura, uključujući ticketing service, ipak su korigirali cijene.

Konačna njihova cijena usluge je 200 eura, što krajnjem korisniku cijelu ponudu čini prihvatljivom. City break ponuda Splita je, inače, značajan iskorak u produženju turističke sezone.

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings od ovoga proljeća širi svoje poslovanje i na južno-hrvatskom tržištu sa središtem u Splitu, uvođenjem dva direktna tjedna leta za Düsseldorf i Hamburg. Uz to, u novom ljetnom redu letenja, Germanwings nudi letove iz Splita za Köln, Stuttgart, Dortmund i Hannover, nekoliko puta tjedno za sve navedene destinacije.

Najveći europski niskotarifni avio prijevoznik Ryanair nedavno je izabrao Zadar za svoju 54. bazu u svijetu, a prvu u Hrvatskoj. Iz Zadra se uspostavlja 16 linija od kojih je sedam novih (Dublin, East Midlands, Gothenburg, Haugesund, Liverpool, Pariz i Wroclaw).

Povezani članci

Who's Online

We have 190 guests and no members online