Sedam razloga za posjet Kaštelima

Produkcijska kuća Moonstone Production i Dalmatia Film festival u suradnji s Gradom Kaštela i Turističkom zajednicom su snimili najnoviji turistički promotivni film za taj grad. Film pod nazivom "Kaštela - Seven Reasons to Visit" kroz priču inspiriranu legendom o Miljenku i Dobrili prikazuje Dalmaciju kakva je bila nekada i kakva u tragovima postoji i danas. Kroz priču o tajnim porukama skrivenim u svih sedam Kaštela, prikazane su neke od najljepših prirodnih i povijesnih lokacija koje grad nudi svojim posjetiteljima. Uloge Miljenka i Dobrile tumače mladi i daroviti splitski glumci Tin Brezovečki i Laura Vejnović, scenarij potpisuje naš Dućanin Ivan Perić, redateljica je Antea Ratković, umjetnica i članica PLU "Krug" Dugi Rat, a producent Marko Kapitanović. Javnosti se premijerno predstavljen na svečanoj izložbi u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, organiziranoj povodom svjetskog dana turizma, 27.rujna, a također je promoviran u Splitu u sklopu Dalmatia film festivala.

Izvor: Kastela.org, Dalmatinski portal

Film traje osam minuta, a dostupna je i kraća verzija u trajanju od 3.30 minuta kao i teaser za društvene mreže u trajanju od 45 sekundi.

U narednim mjesecima i tijekom iduće godine, film će se prikazati na brojnim festivalima turističkog filma i promovirat će Kaštela i Hrvatsku na turističkim sajmovima širom svijeta.

Povezani članci

Who's Online

We have 211 guests and no members online